mandag 6. februar 2017

Sjokoladekakebunn

Denne enkle sjokoladekake bunnen er kjempe lett å lage, og du trenger ingen kjøkkenmaskin. Det tar bare minutter hvis man ser bort fra steketiden. Bunnen er fantastisk god og kan dekkes med en deilig sjokoladekrem eller noe annet godt du liker.


Til denne gode sjokoladekaken, trenger du en rundt kakeform, ca. Her har jeg laget en luftig sjokoladekakebunn som jeg har fylt med lys og lett, fløtebasert melkesjokoladekrem. Jeg har i tillegg brukt hakkede Kinder Bueno i fyllet og biter av sjokoladen som pynt.

Kjempegod sjokoladekake! Grunnoppskrift til sjokoladekakebunn eller f. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. I dag er det en skikkelig regnfull dag, jeg elsker jo regnet, men må innrømme at sommeren i Norge kunne vært noe bedre.


Men uansett vær så hadde min niese og nevø bursdag i går. Smelt smøret og sett til avkjøling. Sett stekeovnen på 1grader, over- og undervarme.


Kjør egg og sukker til luftig eggedosis i en kjøkkenmaskin med visper. Når du fyller en bløtkake, er det lurt å legge fyllet fra midten og utover slik at det blir mindre fyll mot kanten.

Når du legger på neste lag kan du presse lett ned i midten slik at fyllet presses ut og jevner seg ut uten å renne over kanten. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Dette er den beste sjokoladebunn jeg vet om, jeg laget den så mange ganger.


Den er kjempegod på smak, og er elsket av både store og små, den er så utrolig saftig og myk, hjemligheten til denne kake at den blir så saftig er majones, du kommer ikke til å smake majones! Sikt melet med bakepulver og kakao. Vend det tørre forsiktig inn i eggedosisen. Med ferdig kakebunn er alt klart for din egen kreativitet – til å tilsette det du ønsker av gode smaker og fargerikt tilbehør.


Dette er en herlig og sommerlig kake som består av en tynn sjokoladekakebunn som dekkes av masse nydelig, luftig jordbærmousse! Denne blir garantert en vinner på kakebordet. Deanna Troi, Star Trek) Her får du sjokolade fra topp til bunn, i en oppskrift på en saftig, rik og fullstendig vegansk sjokoladekake.


Så skal kaken stå i kjøleskapet og bli kald. Her er den pyntet etterpå med sjokolade og melis. For deg som ønsker å tilbringe en hyggelig ettermiddag med mat fra det franske kjøkken. Forvarm ovnen til 1°C.


Rør den hakkede sjokoladen inn i smøret til det har smeltet sammen. Rør inn melken og sett til side.

På bloggen finnes blant annet oppskriften på en fantastisk sjokoladekake som består av en lett og luftig sjokoladekakebunn som fylles med en spesiell sjokoladekrem laget med både sjokoladesmørkrem og vaniljekrem. Pisk egg og sukker til en tykk og lys eggedosis. Se her, alle sjokoladeelskere!


Her er oppskriften på en deilig glutenfri kake i rund form med saftig sjokoladekakebunn og sjokoladefyll. Alle fortjener sjokoladekake iblant. Fordelen med denne er at den er enkel å bake og dessuten ser veldig lekker ut, akkurat slik en sjokoladekake skal gjøre. Innlegg om sjokoladekakebunn skrevet av mariajosefineandersen-eikeri. Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.


Daimiskake er blant våre mest populære iskaker, og passer utmerket på kakebordet til alle livets store begivenheter. Iskaken er spesielt populær til jul og nyttår. Gelatin i kaken gjør at den holder fasongen lenger selv når den begynner å smelte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg