mandag 20. februar 2017

Giftering herre

Sjekk ut Giftering Herre. Når man velger gifteringer er det viktig å huske på å velge en ring man er komfortabel med. Dette er ringer man har i mange år og bruke til forskjellige anledninger som hverdag, fest og jobb.


Velg en ring med den gullfargen som passer dere, Bjørklund har både gifteringer i hvitt gull og gult gull. Dere står fritt til å velge hvilke dere liker best – det er ingen fasit på hva som bør være nettopp deres gifteringer !

Vi spesialstøper dessuten gifteringene til dere. I vår avdelingvi har dyktige giftering konsulenter. Finn den perfekte ringen som symboliserer det sterkeste av alt - deres kjærlighet til hverandre. Når dere leter etter de perfekte ringene for deres kjærlighet, kan dere hos oss velge blant et stort utvalg gifteringer.


Thunes gifteringer er designet som stilfulle og tidløse ringer til glede i lang tid. En stilren herre giftering i mm bredde. En enstensring er den aller mest vanlige typen forlovelsesring.


Men, det betyr ikke at du må forlove deg for å få en slik ring.

Den kan også kjøpes som gave til deg selv eller en du har kjær. Enstensringer er superklassiske og passer til alle - uansett stil. Norske menn blir stadig mer motebevisste og velger å gå til innkjøp av ringer. Gifteringer i gull, sølv og hvitt gull - Kjøp billige gifteringer fra oss. Alle våre gifteringer kan kjøpes til meget rimelige priser, hvor du kan spare opptil.


CHANTI har tusenvis av produkter å velge mellom. Du kan gå for de dyre ringer eller de mer rimelige og rimelige. Du har anledningen - vi har gaven! Stort utvalg av smykker og klokker.


Vi leverer innen - virkedager. Fri frakt ved hent i butikk! Alle ringer leveres i flott gaveeske. Kom innom en av våre nesten 1butikker eller se vårt utvalg av ringer på våre nettsider. Vi lager drømmene dine - forlovelsesringer eller gifteringer med særpreg like unike som dere selv.


Vi har gifteringer til både damer og herrer. Info om graveringseksempler og mulige designendringer se her. Remy Bugge og Ingvild Authen.

De første årene leverte vi reparasjoner og spesialbestillinger til vår egen bransje fra verkstedet i Karl Johansgate. Mange kaller det også frierring. Forlovelsesringen kommer ofte som en overraskelse på den som fris til, og det er i stor grad mannen som velger ut ringen.


Vi hører ofte at vi yter god service. Les mer om Tesori her. Se vårt store utvalg! Designringer fra vår egenproduksjon, eller design selv med vår verktøykasse online.


Tenk dere godt om - forlovelsesringene våre brukes ofte som gifteringer når forlovelsestida er over. Gratis frakt og retur, samt gratis rådgivningstime.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg