tirsdag 7. februar 2017

Mine første fakta

Mine første fakta oppmuntrer barn til å lære mer. Du får fartsfylte fortellinger om Ønskeboksen og fire gode dyrevenner som drar til spennende steder. I tillegg får du historiene som lydbøker og e-bøker, samt et digert kunnskapsspill med stadig nye spørsmålskort.


Serien er et skattkammer for nysgjerrige barn og foreldre. Du er ditt barns viktigste lærer, særlig i de første leveårene.

Serien gir barnet økt forståelse om seg selv og om verden vi lever i – noe som gjør det klar for å mestre utfordringene i hverdagen. Goboken lager nå e-bøker av en del av våre egne utgivelser. Den første boka i faktaserien, Steingamle dinosaurer kan lastes ned gratis av alle. Bøkene forteller fakta igjennom fortellinger der dyr drar på eventyr og utforsker verden. Vi anbefaler deg som forelder å forsøke Mine Første Fakta , en faktabokklubb for de minste fra Goboken.


Faktabokklubben Mine Første Fakta inneholder faktabøker, cd’er og aktiviteter som utvikler barns kunnskap på en god måte. Se vårt store utvalg av bøker til store og små, i alle sjangre. Velg selv om du vil hente boken i butikk, eller få den tilsendt via post.

Fri frakt på ordre over 2kr. Sorter etter: Kjøp. En visitt inn i insektenes verden. Sandviks tilbyr veiledning gjennom Babyverden.


Vi har valgt ut tema som små barn er nysgjerrige på og interesserte i, og presenterer fakta gjennom spennende fortellinger – noe som er helt nytt og unikt! Foran i bøkene finner du informasjon som er spesielt rettet mot deg som skal lese sammen med barnet. Her kan du lese litt om temaet i akkurat denne boken. Forlagets omtale: Lær et nytt språk sammen med barnet ditt! Oversatt av Christine Melbye.


Transportmidler til lands, og til vanns og i luften er temaet for denne fagboken for barn. Også her finner man forklaringer som tilfredsstiller undrende barn som med sunn nysgjerighet vil lære verden å kjenne. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bøken er rikt illustrert med morsomme og fargerike tegninger.


Det gamle testamente. Boka vil derfor passe godt for barn og til norskopplæring for fremmedspråklige. Barna oppmuntres til å kjenne igjen bokstavene, og knytte sammen bilde og tekst.


SHUFFLEbooken inneholder solide kort som tar for seg alfabetet bokstav for bokstav.

Min første småkrypbok. Håkon Forfod Sønneland Herlige, enkle oppskrifter og spennende fakta fra ti forskjellige land. Mine , landmine, sprengladning i beholder utstyrt med tennanordning.


Beregnet på å skade eller ødelegge personell, kjøretøyer, materiell, bygninger, fartøyer m. Tennere til miner og minefeller (se booby trap) utløses normalt av trykk, trekk eller avlastning, men det finnes tennere som utløses av vibrasjon, lydbølger, lysstråler, radiobølger, magnetisk induksjon eller elektrisk impuls.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg