torsdag 9. februar 2017

Sandnes garn alpakka

Bestill garn enkelt på nett her! Hos FRAYA får du Alpakka garn til det neste strikke eller hekle prosjektet ditt. Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale.


Sandnes garn alpakka

Utrolig myk og behagelig! Alpakka er det mest isolerende garnet vi har i sortimentet. Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Peru og Bolivia. Lett som ull og varm som alpakka.


ALPAKKA ULL inneholder alpakka og ull. Alpakka til denne kvaliteten kommer fra Peru og Bolivia. Ull fra Australia og Uruguay. Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra.


Extremely soft and comfortable! Alpaca is the most insulating yarn we have in our assortment. Her finner du garn til ethvert prosjekt, i et bredt spekter av farger som følger trendene. Se våre butikker her. Anbefalt ullvaskemiddel: Milo.


Sandnes Alpakka Garn. Vi anbefaler ikke bruk av mykningsmiddel. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Sandnes garn alpakka

Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Våre viktigste satsningsområder er håndstrikkegarn, design, kvalitet og leveringsdyktighet. Garnet kan maskinvaskes på ullprogam. Det er lett som ull - og varmt som alpakka.


Kvaliteten gjør at garnet er mykt og holdbart, og det passer bra til både liten og stor. Alpakka is the most insulating yarn we have in our assortment. For eksempel har Alpakka - garnet og Babyull Lanett blitt store favoritter de siste årene.


Sandnes garn alpakka

Rask levering og gode priser. Lekker og luftig børstet alpakka som gir et eksklusivt uttrykk. Myk, lett og behagelig å ha på seg. Alpakka og silke blir et meget glatt garn , fortvil derfor ikke om strikketøyet ditt ser skrukkete og ujevnt ut når du strikker.


Skyll det opp når du er ferdig, ikke vær redd for sentrifugen, og rist det forsiktig før du legger det flatt til tørk. Light as wool and as warm as alpaca. DROPS Alpaca er et nydelig garn spunnet i 1 superfin alpakka.


Fibrene i garnet er ubehandlet, hvilket betyr at det kun er vasket og ikke er utsatt for kjemisk behandling før farging. Dette fremhever fibrenes naturlige egenskaper, samtidig som det gir en bedre form og tekstur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg