onsdag 1. februar 2017

Rød flekk på magen

Det er tatt en biopsi hos hudlege, hvilket er bra. Som du sikkert skjønner er det ikke mulig for meg å gi deg noe klart svar hva dette er uten å ha sett deg. En rød flekk av kort varighet slik du beskriver vil ha lav sannsynlighet for å være føflekkreft. Når jeg kjenner på det er det litt ømt og hovent, litt hardt å trykke på også.


Hva kan det være tro?

Kan de antydning til et stikk på midten hvis man legger godvilja til men usikker på det. Noen som vet hva det kan være? Disse føflekkene kan også være røde , rosa eller hudfarget. Har du en nyoppstått rød flekk på kroppen, som gjerne har vokst seg stor på kort tid og skiller seg ut fra de andre føflekkene, bør du oppsøke en lege – og det spesielt hvis den har begynt å klø eller blø, sier Al-Mustafa.


Hei, skriver her i håp om at noen kan hjelpe meg eller komme med synspunkter til meg. Har fått en merkelig flekk på magen , eller sånn 3cm under venstre bryst. Først var det bare rødt , og jeg tenkte at det kanskje bare var et bitt av noe slag.

Men etterhvert ble det litt større, og det begynte å k. De bør ikke opptre i stort antall på et bestemt område. Røde flekker på huden bør ikke føre til ubehag. Hvis de gjør vondt, klør eller plager deg på andre måter, bør du oppsøke lege. Hvis det å berøre dem forårsaker blødninger, dra til en hudlege. Vær oppmerksom på farge og form.


Den blir ikke borte og den har begynt og danne en tynn skorpe som minner om flass. Det er ikke en føflekk, men tenker jo selvfølgelig på at det kan være celleforandringer. Takknemmelig for svar.


Listen over mulige hudsykdommer som kan gi et utslett på magen er lang. Ved første time vil man måtte avklare diagnosen med sikkerhet, og en kan deretter sette opp en behandlingsplan. Hvis du har fått mange røde prikker på huden i det siste, er det trolig Cherry Angiomer. Røde prikker i huden er helt vanlige og heter Cherry Angiomer. Sopp ellers på kroppen blir gjerne kalt for ringorm”.


Eksempler på hudsykdommer som gir utslett eller andre hudforandringer er: EkseHuden blir rød og væskende eller tørr og skjellete.

Hudkreft er ondartet svulst i huden. De tre vanligste formene for hudkreft er basalcellekarsinom, plateepitelkarsinom og malignt melanom (føflekkreft). Disse tre krefttypene er sterkt assosiert med soleksponering: Enten total dose gjennom livet eller antall og alvorlighetsgrad på solforbrenninger. Brukere har fått hjelp mot bl.


Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og varm hud fører til økt væsketap i huden og lokal uttørring. Intertrigo er til å begynne med karakterisert ved et mildt utslett med røde flekker, nærmest som speilbilder, på hver side av en hudfold. Rødflammetheten kan øke på og bli intenst rød med sår, væskeutsiving og sprekkdannelse. Utslettet kan klø, brenne eller være smertefullt. Rød flekk på babyens øye.


Barnets øyne kan lider av subkonjunktivblødning, da han ofte arbeider for å evakuere, hoste eller nyse, samt å få hånden i øynene for å skrape. Vanligvis er dette ikke et problem, og går vanligvis bort innen eller uker. Følg med på føflekkene dine. Lær hvilke forandringer du skal se etter for å oppdage føflekkreft (melanom) tidlig. All informasjon på NHI.


Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. Røntgenundersøkelser hvis det er tegn på en underliggende sykdom som er assosiert med kløe, for eksempel hovne lymfeknuter.


Når en årsak er identifisert, kan behandlinger for kløende hud inkludere: Kortikosteroid kremer. Hvis huden er kløende, tørr og rød , kan legen foreslå å bruke en medisinert krem på de berørte. Det å våkne med en rød blodflekk på det hvite i øyet kan være skremmende, men bli ikke redd selv om det ser ille ut.


Antageligvis er det bare et blodkar som har sprengt, og i så fall er det ingen grunn til bekymring. Går over av seg selv - Ofte er det ikke en åpenbar årsak til at du får sprengte blodkar på øynene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg