mandag 13. februar 2017

Gratulerer med en datter

Gratulerer med dagen datter ! Jeg skulle ønske hun ville ikke gå seg vill blant de mange viktige veier og gre dem som en ball, for å finne at den eneste sikre, glatt og jevn sti som vil sikkert bringe den til lykke og suksess! Joy til deg og alle de beste, og baby - lett skjebne! Jeg vil alltid være takknemlig for at du lar meg våke over deg, for at du gjør meg stolt bare ved å være akkurat den du er – og for at du gir livet mitt en mening. Men mest av alt – så er jeg takknemlig for at akkurat du er min datter og fordi du lar meg elske deg.


Herfra til evigheten.

Når jeg fikk deg i armene mine, var jeg verdens lykkeligste mamma. Og den dag i dag er jeg kjempestolt over den du har blitt. Så gratulerer med dagen! Jeg ønsker deg en fantastisk dag, gratulerer med dagen! Kjære og begavede venn.


Jeg er så takknemlig for vårt fantastiske vennskap. En stor jente i dag du blir og pakker kofferten med et flir. Enda et år har nå gått, og du er som alltid like flott, dagen skal feires som aldri før, som om det er det siste vi gjør!


Det sies at man blir glemsk når man blir eldre.

Jeg har tenkt å kjøpe en vanlig gave til babyen og sammen med kortet til foreldrene så legger jeg ved et gavekort fra Dolly som er nok til en stor pizza med brus og hjemkjøring. Synst foreldrene fortjerner noe også (spess mor) etter alt strevet. Har du lyst til å overraske en kollega med et fint dikt? Da har du kommet til riktig sted På denne siden får du en rekke dikt som kan passe til en kollega som slutter i jobben, eller som du bare setter ekstra pris på. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen.


Dersom du ønsker en bursdagshilsen med en morsom vri, kan du se flere eksempler på denne siden: Morsomme bursdagshilsener. Dersom du er på utkikk etter et bursdagsdikt, kan du finne flere forslag på denne siden: Bursdagsdikt. Kjæledyret mitt, tiden ser ut til å fly bort.


Vi er veldig heldige å ha deg som vår datter. Har en venninne som fikk sin lille gutt altfor tidlig denne uken. Har så lyst å sende en ml men sliter veldig med hva jeg skal skrive.


Du er et fantastisk barn. Skjønner at dette er en veldig tøff tid for mor og far og vil gjerne at de skal vite at jeg tenker masse masse på dem og den. Her inne legger jeg inn HJERTE OG BILDER til bursdag og gratulasjoner.


Selv om jeg stadig blir eldre, kan jeg alltids trøste meg med at jeg fortsatt er yngre enn deg! Det er lov å dele,trykk gjerne LIKER på. Ha en flott bursdag. Sender deg en blomsterhilsen med ønske om en fin dag fylt med glede og gode minner.


Siden det er din fødselsdag, har jeg brukt hele dagen på å tenke på deg.

Til lykke med dagen! Jeg må ha det lyst rundt meg, samtidig som jeg elsker farger. Bor sammen med mannen fra byen og Lille-Hjerte. Legg gjerne igjen en koselig kommentar, så kan jeg se hvem du er. En datter er den som pryder sitt nye rede med dine gamle fjær.


Jeg er fantastisk heldig som har en datter som deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg