torsdag 2. februar 2017

Stokke xplory barnevogn

De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test!


Kjøp Stokke barnevogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her.

Stokke samarbeider med ulike transportører som f. UPS, DHL, DPD og Postnord. Stokke forbeholder seg å velge ut transportøren, som er best egnet for din bestilling, avhengig av region og ordrestørrelse. Ordrer sendes fra vårt lager mandag - fredag med unntak av helligdager.


Dersom du ikke er fornøyd med produkter du har bestilt i vår nettbutikk på Stokke. Ved feil på produkter eller levering ber vi deg kontakte Stokke kundeservice. Ta kontakt med Stokke umiddelbart ved feil på produkter og senest innen timer ved transportskader på produkter. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Den unike setehøyden kan justeres, og fremmer nærhet og kontakt mellom barnet og foreldrene.

Når du kommer til kassen, klikk på fanen: Klikk her for å legge din bestilling. Oppdag Stokkes fullstendige utvalg av sikre, stilige og innovative barnevogner. Enten du foretrekker luksus-, terreng- eller kompaktversjonen, har Stokkes barnevogner sømløs manøvreringsevne og gjennomtenkt ergonomi, samt fleksible løsninger der setene kan vendes mot forelderen eller ut mot den store verden. Se hele Stokkes sortiment af sikre, stilfulde og innovative barnevogne. Uanset om du foretrækker en luksus-, terræn- eller en kompakt barnevogn , er alle Stokke barnevogne ergonomisk udtænkt, nemme at manøvrere og har fleksible forud- og bagudvendte siddeløsninger.


Deres produkter er utviklet for å fremme barns utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn i de første viktige ukene, månedene og årene. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov. I tillegg har vognen to forskjellige posisjoner der barnet vender ansiktet i kjøreretning.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Bagdelen er brukt veldig lite. Noe slitasje på håndtak, ellers i god stand. Koppholder, parasoll, regntrekk, myggnetting og tilpasset bilsete som kan kobles direkte på vognen medfølger om ønskelig.


BARNEVOGN TIL BABY OG BARN. Mye tid brukes derfor på å finne den rette barnevognen. Les tester og omtaler før du kjøper. Pent brukt vogn til et barn. Stokke Xplory er et designikon innenfor barnevognkategorien.


Alle tekstilene kan enkelt tas av og vaskes.

Komplett pakke: -Baby bag med kalesje -Sportsdel med avtakbar babypute -Vinterpose -Myggnett -Regntrekk -Kopp holder - Xplory Handlebag Mange seteposisjoner lar barnet sitte vendt mot eller fra foreldrene Egnet for barn opptil kg med vognsetet Stokke Stroller Se. Vognen er nylig renset. En av verdens mest ikoniske barnevogner kommer nå i en premium limited edition som gir deg og barnet flere øyeblikk fulle av fre ro og nærhet i den travle hverdagen. Det stilige solseilet og pustende seteinnlegget skaper en rolig boble som fryder alle sanser.


Den matchende stellevesken hjelper deg å holde orden på barnets ting for stressfrie utflukter. Det er også mulig å kjøpe en. Dette gjør at vognen godtkan brukes en slapsete desemberdag i Norge. Jeg har lagt merke til at Stokke nå kommer med en ny barnevogn.


Noen som vet hva prisen kommer til å ligge på? Jeg ønsker derfor tilbakemeldinger fra noen som har prøvd den? Hvordan er hjulene på vinterføre? Grus og asfalt veier?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg