mandag 13. februar 2017

Kakemonsen sting kake

Dette er en søt og god sjokoladekake med en deilig krem. Kremblandingen må avkjøles i minst to timer før. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Her finner du Norges eneste spesialdatabase for kakeoppskrifter.


Søk i kakedatabasen er enkelt og effektivt, og du vil finne det du leter etter så lenge oppskriften er registrert. Bruk oppskriftene fritt, og kvitter gjerne med en av dine favorittoppskrifter. Den er er fortsettelse av hennes tidligere utgitte bok A piece of cake. Hvorvidt denne kaken faktisk stammer fra Café Sting i Stavanger eller ikke, er vel det mest debatterte temaet i kommentarfeltene her på bloggen, og jeg må skynde meg å si at jeg ikke vet svaret, men det som uansett er klart er at denne oppskriften gir en fantastisk god sjokoladekake! Sections of this page.


Accessibility Help. For å endre på rekkefølgen på søket, klikk på kolonnenavnet du vil sortere på. Du finner mine Tropisk Aroma-oppskrifter HER på Det søte liv. Denne gangen har jeg laget en muffinsvariant av denne tradisjonelle kakeklassikeren!


Muffinsene er toppet med deilig sjokoladekrem og er kjempegode! Oppskriften gir ca. Slik gjør du: Bland alt. Den gjør som regel suksess.


Hell det oppi en liten langpanne og sett kaken inn i ovnen. Stekes på 2grader i minutter. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken forsiktig ut av formen og fjern bakepapiret.


Til sjokoladekremen smeltes først smøret i en liten kjele. Denne kaken lagde jeg på gøy, det var en ide jeg har hatt lyst til å prøve lenge nå, tror egentlig 3D former er ment for smørkrem, men det gikk mye bedre enn forventet å dekke den med Sukkerpasta og jeg er ganske sikker på at det hadde gått like bra å dekke den med marsipan også, jeg brukte Sukkerpasta fordi den er mye lettere å. Er det andre som likar å pynte kaker basert på ein firmalogo? Det er ikkje alltid dei blir like lekre. Jeg begynte å bake da jeg var liten, og de siste årene har jeg laget kaker på bestilling. Kakemonsen ala Jonas.


I vår nettbutikk finner du alt du trenger for å lage de lekreste kaker. Ikkje akkurat kake , men kan definitivt brukast til kake : Heimelaga jordbærsyltetøy. Hos meg blir det nesten alltid saft med bær i, dvs altfor rennande syltetøy, så i år la eg inn eit ekstra element i oppskrifta, fruktpektin. Jeg er en gutt på år som holder til i Moss.


Nå må kaken stå kjølig mist en time. Ta den ut og fjern bakepapiret. Del kaken i to bunner. Gi blandingen et oppkok under omrøring.


Putter du masse hakket sjokolade på toppen, vil det ta hele smaksbildet (gjelder samme hvilken kake du skal pynte). Vend kaken over på et stykke bakepapir. La den avkjøle seg tildekket av langpannen, ca. Pisk fløten til krem og vend med vaniljekrem. Det finnes nesten ikke én eneste anledning hvor man ikke setter pris på å få servert en god kake ! Her er oppskrift på en frossen ostekake laget med kremost og kremfløte og pyntet med friske bær.


Husk å beregne minst fire timer for kaken å stå i fryseren før servering. INGEN KAKE er mer etterspurt, omdiskutert og populær på norske nettsider og blogger enn denne Oreokaken! Den inneholder masse av de berømte, amerikanske Oreokjeksene, som nå fås kjøpt i de fleste store matvarebutikkene.


I tillegg lages kaken med deilig ostekrem og luftig sjokolademousse. Jeg har her pyntet kaken med oreokjeks som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg