fredag 10. februar 2017

Kinesisk astrologi elementer

Bruk for eksempel fargene til ditt element på klær og i omgivelsene dine. Traditionel Kinesisk Astrologi , horoskop, dyretegn yin yang. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?


De ulike kulturer på jorden har alle hatt sin astrologi. Kinesisk astrologi er baseret på den traditionelle astronomi med troen på, at stjernerne og planeternes placering m.

Det finnes kinesisk astrologi , nordamerikanskastrologi, søramerikansk astrologi , indisk astrologi osv. Det vi kaller vestlig astrologi , og som i dag brukes i Europa og Amerika, har sitt utspring i de tidligste kulturene i Sumer og Babylon for mange tusen år siden. Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten.


Konsepter som ikke finnes i vestlig astrologi. Ved å se på ditt kinesiske astrologi kart vil du finne hvilke av de fem elementene som støtter deg og hvilke som tapper deg. Du får konkrete verktøy slik at du kan følge din livsvei og blir tryggere i dine valg. Lær selv kinesisk astrologi.


Dit dyretegn er tilknyttet et element og dette har betydning for karakteren af dit dyretegn.

Find det element som er tilknyttet dit dyretegn. I kinesisk filosofi, de fem elementer : tre, vann, il jord og metall. Det ödesbestämmande systemet hämtar information från ett antal grundpelare: årstecknen, den kinesiska filosofins elementlära , gammalkinesisk religion och framför allt kalendariska cykler på astronomisk. Disse elementene er utnyttet på flere skoler i kinesisk trodde, inkludert feng shui, tradisjonell filosofi, astrologi , tradisjonell kinesisk medisin og kampkunst.


Varje djur har olika egenskaper. Kineser är i allmänhet mer intresserade av astrologi än vi i Sverige, och många gissar vilket djur man är född i efter ens egenskaper. Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende kinesisk astrologi. Det kan være et spørgsmål om dit kinesisk dyretegn, hvorledes man udregner noget eller hvilke muligheder som kinesisk astrologi giver for at forøge din velfær fremme dit kærlighedsliv, etc.


Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører kinesisk astrologi. Av grunnleggende betydning for den kinesiske astrologien er den sykliske tidsregningen og forestillingen om at historien gjentar seg i gjenkjennelige mønstre. Tiden måles i måneår som omfatter tolv avsnitt på dager hver.


Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. Fin og oversiktlig side med det nyeste innen astrologi , daglige horoskoper, planetbaner, kinesisk astrologi og masse annet relevant stoff. Du kan også få din egen astrologiske profil som vil gi deg personlig tilpasset informasjon helt gratis. Metal Element i kinesisk astrologi Ifølge kinesisk astrologi , har en person født med metallelementet en sterk tilstedeværelse i livet. En metall person er så ambisiøs at han ofte referert til som å ha den indre styrken til stål.


Jeg er Tiger i henhold til kinesisk astrologi.

Så er det elementer og fødselstimen som avgjør. Fødselstimen er ascendanten. Ditt kinesiske horoskop hjelper deg å forstå livet ditt på en bedre måte! Spådommer om fremtiden virker kun om du forstår deg selv.


Velg ditt kinesiske stjernetegn basert på din fødselsdato og la den kinesiske astrologien hjelpe deg. Innen vestlig og kinesisk astrologi finnes det i tillegg flere forskjellige tradisjoner, regnemåter og systemer. I Tibet bruker man en kombinasjon av indisk (som er i slekt med vestlig astrologi ) og kinesisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg