onsdag 22. februar 2017

Lapper uten melk

Søk etter lapper uten melk på den nye KensaQ. Det går fint an å lage lapper uten melk. I denne oppskriften har vi brukt havremelk og Soft Flora spesial, som er helt fri for både melk og melkeproteiner. Se flere deilige lapper og pannekaker her.


Lag lapper med grovt mel som en velsmakende erstatning for brød til frokost,.

Visste du at det finnes sjokolademelk helt uten tilsatt sukker? Nystekte lapper , eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. De kan tilberedes både inne og ute. Server lappene med syltetøy eller rørte bær.


Ettersom eg ikkje fann noko oppskrift på lappar uten melk , satte eg igang å ekprimentere her ein dag. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på.


Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen.

Denne oppskriften inneholder dessuten lite fett som gjør at lappene egner seg godt som hverdagskos. Og vil du gjør barna ekstra ivrige, kan du drysse hakket sjokolade på lappene mens de steker, og servere dem som varme sjokoladelapper! Oppskriften gir ca. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Fremgangsmåte: Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Kjempegode lapper som er raske å lage og helt uten fett! Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre.


Flere har spurt om ikke jeg kan prøve å finne opp et alternativ, og det har jeg gjort! Her får du en superenkel oppskrift som kan serveres både baby, barn og voksne. Kokosmelk erstatter melka , noe som gjør at barn også under ti måneder kan spise disse lappene. Kutter gjerne melk siden jeg er utenlands og melken her er tilsatt alle slags kjemikalier og vitaminer (som ogsaa er kjemikalier, og skitne saadane til og med) men kan man lage skikkelige pannekaker uten egg? Egg-allergikere bruker vel eggerstatning, eller…?


Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lapper med kulturmelk. Pannekaker uten melk og gluten.

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til pannekakerøren er jevn. La røren svelle i minutter. I dag er det farmoren min sin utrolig gode lappeoppskrift jeg vil dele med dere. Disse lappene lager farmor ofte når vi kommer på besøk.


Farmor lager verdens beste lapper. De er store, luftige og smaker fantastisk godt. Her finner du oppskrifter på kaker, småkaker, kjeks, gjærbakst, vafler, lapper og mye annet godt.


Julekaker har fått sitt eget kapittel, og det finner du under Til jul her i Kokeboken. Det er også en egen side for Hjemmelagde godter og en for desserter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg