onsdag 16. november 2016

Lade telenor kontant med vipps

Nytt boligområde som med idyllisk beliggenhet. Meld din interesse her! Kort vei til skole, barnehage, nærbutikk og turløyper. Vi gir deg gode grunner. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Lad opp ditt eller andres kontantkort på 1-2-3. Denne prosessen blir nå enda enklere, takket være et ferskt samarbeid med betalingstjenesten Vipps fra DNB. Telenor Kontant er løsningen for deg som ønsker å betale for mobilbruken på forhånd. Med den nye Vipps -løsningen på plass, kan du enkelt fylle opp kontantkortet ditt med mobilen, via Mitt Telenor og Vipps -appen. Kontantkort gir deg full kontroll på mobilbruken, enten til deg selv eller til barna.


Da må du ha internett, og det vil derfor ikke funke når du er tom for data. Lagrer du kortet ditt i Påfyll-appen trenger du BankID kun første gang, og kan senere fylle på fra mobilen uansett. Sammen feiret vi 14.


Du kan enkelt betale med Vipps for å fylle på ditt Kontantkort. Stiftelsen uteligger. Etter du har valgt hvilket nummer og hvilken sum du ønsker å fylle på, trykker du “videre til betaling”. Velg Vipps og skriv inn nummeret som tilhører Vipps -kontoen du ønsker å bruke.


Betal så i Vipps -appen på mobilen din. Du får opptil fem timer med lyttingog tre timer med taletid på én lading. De er laget for å holde følge med deg og kommer med et ladeetui som kan lade dem opp flere ganger, så du får mer enn timers spilletid. Trenger du en liten oppladning?


Etter bare femten minutter i etuiet kan du lytte i hele tre timereller prate i to. Nå kan du lade kontantkortet med Vipps ! Artikkel skrevet av: Snorre Bryne. DET GÅR IKKE AN Å LADE OPP PGA. DU HAR UTENLANDSK KORT 3. Vi tilbyr kundene våre en ladefordel som vil være gyldig i dager, og det.


Ladetilbudet gjelder kunder med abonnementene djuice kontant og. The remaining text is in Norwegian. Hei Butikken er stengt, og telenor. Rolf Nilsen har ved én feil kjøpt feil teleoperatører, og lurer på om noen vil kjøpe dette av ham? Han bruker Chees til vanlig, men kjøpte feil i dag den 06.


En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på harddisken din når du besøker et nettsted. Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som person. Mobilabonnement med Full Telenor -dekning.


Fyll på Saldo Mine Sider. Husk at du også kan fylle på med Vipps i Talkmore-appen! Sjekk saldo med Kontant - og CTRL-abonnement: På nett - Logg inn på Mine Sider. MobilHandel - Privat - Telenor Med MobilHandel kan du enkelt lade ditt eller andres kontantkort.


Telia har gode tilbud på mobilabonnement, mobiltelefoner og mobilt bredbånd. Bli Telia-kunde og opplev Norges beste 4G-nett. Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester.


Få tips og råd i din digitale hverdag. Vær oppdatert på Telenors produkter, og få siste nytt innen mobil, teknologi og apper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg