tirsdag 8. november 2016

Vitser om lastebilsjåfører

Hvem er favorittkomikeren til muslimen? Plutselig går døren opp, og inn kommer en fyr med laptop, briller, ufikse klær og altfor korte bukser. Servitøren griper straks en hagle og blåser stakkaren inn i evigheten.


Hva i huleste var vitsen ved det? Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Politikernes hypotese var at høyere skatter skulle bety mindre sukkerforbruk og dermed færre helseproblemer. Realiteten var ikke som forventet.


Sukkerforbruket har knapt endret seg og helseutgifter har kun økt. Norske arbeidsplasser forsvinner i lokale bryggeri, sjokoladefabrikker, konditori, logistikk og lastebilsjåfører. Så går døren opp, og inn kommer en fyr med Laptop, briller, ufikse klær og altfor korte bukser. Vet du hvorfor alle lastebilsjåfører er så tjukke?


De får i seg for mye cargo-hydrater. Takk til Mats for gjesteliner! Jeg fant en NRK-sketsj som handlet om at sørlendinger bare skriver om det som er foran nesen på dem. I mitt tilfelle er jo dette brillene mine. Så jeg satt meg ned og skrev så mange vitser om irriterende briller jeg klarte, for så å sette det sammen og prøve å få det til å rime.


Sex med en vakker jente torrent. Anger TV-serien laste ned torrent-gratis. Percy Jackson og labyrinten av død laste ned en lydbok. Historie av lov av Russland tutorial download.


Last ned PSP spill UFC. Innebygd mp3-modul fm-video. Wolf sommeren filmen torrent. Bolgar radiosy iirleri laste ned. Her hest før ham hviler på ryggen av Ivan sitter.


Flere tyrkiske lastebilsjåfører har blitt bortført i Irak, for senere å bli løslatt. De var biker- vitser og om opplevelsene fra Robinson-ekspedisjonen. De fleste jeg kjenner i biker-miljøet er lastebilsjåfører , bygningsarbeider eller sånne som driver med småsnusk. Det er noen år siden jeg hadde gleden av å følge til barnehage. Men minnene om morgenritualet på Avdeling jordbær består, og nå også i foreldet og foredlet form, renset for stress og mas og tanken på bunker som ventet på jobben, hvor jeg egentlig skulle vært for ti minutter siden.


Hjem rette for blødning hemorroider Folk har en tendens til å lage vitser om hemoroider, men de er ikke noe å le. Hemorroider eller hauger er ekstremt smertefullt. De oppstår når blodårene rundt nedre rektum eller anus bli betent og hoven.


Noen ganger hemorroider blø. Driver for 360-graders video. Elskere film Frankrike laste ned. Gratis nedlasting Paradis epler hele sesongen. Dark souls xatab torrent. Så all seasons torrent.


Eller VAR det får jeg kanskje si, for nå er det strødd ! Da jeg kikka ut på morgenen i dag så jeg bussen stå midt i gata og ikke tørre å kjøre videre. Men like etter kom en traktor med skuffen full av grus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg