onsdag 23. november 2016

Cutter frisør

Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Se väntetid live på vår hemsida. For oss er det viktig at våre frisører er både motiverte og oppdaterte.


Effektivitet ved at hårklippen bare tar minutter, kvalitet ved at de har dyktige frisører og en fast pris på hårklipp til kr 29- uavhengig av kjønn og type klipp. I noen tilfeller hender det så klart at hårklippen tar litt lengre. Familiebedriften har gjennom hele sin historie gjort sitt ytterste for å yte best mulig kundebehandling, ta vare på tradisjonene i frisørfaget, og sørge for faglig utvikling.

Ved siden av salongene sørger Auster for grundig opplæring og oppfølging av fremtidige og eksisterende medarbeidere. Nice people, but they dont listen to what you are saying at all. Went with my daughter, long. Frisøren er lokalisert på høyre hånd midt i Glassgata mellom behandlingsbygg (B2) og behandlingsbygg (B3). I tillegg til vanlige frisøroppgaver tilbyr frisøren parykktilpasning.


Cutters As A Workplace. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Uansett utfall er det bra at det blir presisert hva forskriften betyr.


Det er i alle parters interesse, sier direktør Anne Mari Halsan i Norske frisør - og velværebedrifter.

Enkelt er perfekt, påstår Jakimovski om konseptet. Maiken har langt hår og ønsket en enkel stuss for å klippe av det som er mest slitt. Her kan du ”groome” skjegget. Tre inn i 50-talls salongen, sett deg ned og nyt en go gammeldags helbarbering.


Samtlige Head Frisør salonger har stilrene og moderne lokaler og hver og en har sentral beliggenhet midt i hjertet av de stedene de befinner seg i. Vi ønsker at våre kunder skal få en følelse av en spesiell opplevelse når de er på besøk hos oss. NHO Service og Handel og Norske frisør - og velværebedrifter mener frisørkjeden bryter med en forskrift som. Reviews Really bad.


I kindly suggested getting som layers and I got a straight. At Kutt Frisør we are six hair stylists and hair dressers whom strive to put the funk in your walk and a smile on your face, by making YOUR hair fantastic! If you travel by public transportation take the bus to Fornebu and get off at the stop called ” Fornebu vest”. Click here to book you hairdresser appointment. Første frisør ledig.


Klippotequet by Curly er ett drop in konsept til en gunstig lav pris og til effektive min. Her dropper du innom til første frisør ledig og betaler alltid 29- uansett dame eller mann- barn eller pensjonist. FLOKE GRØNN FRISØR Norges fyrste helse og miljøvennlige frisørkjede. Hun har også jobbet i Los Angles , med en rekke kjendiser som Linni Meister, Triana Iglesias, Vegard Harm , Celine Aagaard og flere.


Lush frisør på Bekkestua.

Vi vet hvor viktig det er å ha en frisyre du føler deg vel med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg