onsdag 9. november 2016

Krydderkake med tyttebær

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Dersom du bruker frosne tyttebær , bør de vendes inn i deigen i frossen tilstand. Krydderkaken kan fryses. Dette er en myk og saftig krydderkake som er veldig god på smak!

Kaken kan stekes i rund form, formkakeform eller i brødform. Kaken smaker ekstra godt servert sammen med litt rømme og rørte tyttebær til. Myk krydderkake med tyttebær. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland sammen hvetemel, krydder og natron.


Rør sammen til en glatt røre. Fyll røren i godt smurte former. Jeg har i mange år bakt en krydderkake som er fantastisk saftig og god.


Avkjøl kaken i formen, snu den opp ned på bakepapirkledt rist.

Deilig saftig krydderkake med tyttebær , gulrot og ostekrem. Den er enkel og lage og holdbar. Saftig og god krydderkake i langpanne.


Rør dette i deigen sammen med smøret, rømme, rørte tyttebær og nøtter. En saftig formkake med deilig smak av krydder smaker like godt til a nice cup of tea som i matpakken på tur. Du kan også skjære tynne skiver av kaken og servere den sammen med kraftige oster.


Pisk egget, og bland det med kulturmelken. Smelt smøret, og bland det godt inn i røren. Smør en langpanne på ca. Tilsett, syltetøy, natron, mel og krydder.


Stek kaken midt i ovnen i minutter. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Serveres som dessert eller til kaffen. Meny med Tandoori-kylling. Lettvint krydderkake.


Ostekake med aprikoskompott. Om mat til hverdag og litt til fest. Mange av oppskriftene er fått fra familie og venner, og noen er tatt ut fra oppskriftsbøker, matblad o. Jeg har foretatt litt endringer i noen av oppskriftene i forhold til originalen, men alle er prøvd og testet ut i heimen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg