onsdag 23. november 2016

Luftig ostekake

Lag en nydelig ostekake til jul med knuste pepperkaker i bunnen og en luftig ostefromasj med mild smak av mandarin og ananas. På toppen pynter jeg med masse hermetiske mandarinbåter. Ostekaken blir både søt og frisk, og alltid vellykket! Ekstra dekorativ og fin blir ostekaken med flere lag rød gelé.


Nydelig kake til jul og ellers!

Vil du variere, kan du bytte ut rød gelé med gelé i andre farger. Neida, min ostekake er så enkel at det nesten er for godt til å være sant. Samtidig smaker den OSTEkake ! Ikke sånn luftig fromasj-tull som man av og til får servert, og som noen kaller ostekake selv om det i sannhet bare er litt pisket krem med fruktsmak og gelatin oppi. Min personlige mening er at ostekaka ikke skal være for lett og luftig.


Oppskrift på enkel, klassisk og smakfull ostekake som ikke skal stekes. Husk at kaken trenger minst tre-fire timer til å stivne og kan dermed med fordel lages dagen før. DET BLE KJEMPEVELLYKKET!

Jeg fikk store ostekakestykker av denne oppskriften, så dette er en ideell kake å lage dersom du skal ha selskap. Pynt med noen friske bringebær, jordbær og blåbær, og du har en super kake til 17. En klassisk, nydelig ostekake med bunn av søte kjeks, fyll av herlig kremost og kremfløte, pent pyntet med lekkert gelélokk og bær. Din neste ostekake vil smake bedre. Her er sju oppskrifter.


Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som. Visp kremost og sukker til en luftig masse. Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron, pyntet med bær.


Denne ostekaken har sitrongelé blandet inn i røren, noe som gjør at den blir lett og luftig i konsistensen, og frisk og god i smaken. Til bunnen kan du bruke de kjeksene du liker best, vi har brukt digestive i denne oppskriften. Denne milde ostekaken har god smak av sitron og er fin å servere til selskap i hagen, 17. Denne er ostekaken er i tillegg så enkel å lage at det nesten ville være kriminelt å la være.


Du trenger verken gelatin eller stekeovn – kun kjøleskap. Etter noen få timer kan du nyte en fløyelsmyk ostekake med friske bomber av jordbær og deilig søt melkesjokolade. En klassisk ostekake med gelélokk er alltid blant favorittene på kakebordet og det forstår vi godt.


Sødmen i geléen passer perfekt sammen med den friske og fløyelsmyke ostekremen, og den sprø kjeksbunnen.

Ved å variere topping og fargen på gelelokket kan denne kaken enkelt pyntes til å passe både konfirmasjon, bryllup, bursdag og 17. Jeg elsker en syrlig sitron ostekake , denne sitron ostekake består av en mandel bunn, en fantastisk sitron ostefyll, og den har jeg toppet med en deilig luftig marengs, like for servering griller jeg den lett med en gassbrenner. Dette er en drøm av en kake som bare smelter på tungen, og gir mersmak. Mai er jo full av konfirmasjoner og andre dager hvor man gjerne skal servere kake.


Jeg har hatt denne ostekaken som fast kake i mange selskaper. Jeg lurer egentlig på hvor mange kaker som egentlig kan få plass på favorittlista. Det er iallfall riktig så mange på min. Hvordan ser din kakefavorittliste ut? Skriv den gjerne ned på kommentarfeltet under.


Ostekaker kan selvsagt stekes men det finnes også varianter som denne, hvor kaken ikke trenger en tur i ovnen. Tre ingredienser er nok for å lage denne lekre ostekakevarianten som stammer fra Japan. Server den i all sin enkelhet med bare et lett melisdryss eller i selskap med frisk frukt eller bær. Ostekake med sitron og gelélokk – helt uten steking 8.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg