tirsdag 29. november 2016

Rømme ansiktsmaske

I den kalde årstiden er en ansiktsmaske med rømme nyttig for å gjøre to ganger i uken. Mask for ansikt med rømme og egg. Denne masken er beregnet for alle hudtyper, dens effekt er hovedsakelig fuktighetsgivende. For å gjøre det, bland en teskje av tykk rømme med eggeplomme og legg til litt frisk appelsinjuice (bare klem en kvart sitrus).


En ansiktsmaske kan brukes til alle typer hud. Det kan være en individuell matintoleranse, i så fall må masken også bli forlatt. Husk hva moren min gjorde etter stranden?


Og under en kald eller i et bad? Det er riktig, rømme på den brente nesen og honning på hele kroppen. Dette er hvor mange mennesker har gjort i flere tiår. Rømme med rømme med agurk. Vegetabilsk uten peeling tre revet og blandet med en skje med sur melk.


Etter fjerning må du smøre ansiktet med en krem for sensitiv hud. Den samme blandingen er hentet fra gresskar og yoghurt, proporsjoner og matlaging er de samme. Eggehvite er slankende effekt, fordi etter å ha brukt dette raskt Forfriskende ansiktsmaske bør gjelde for det området av barnets ansiktskrem. Det er situasjoner når det er nødvendig med hjelp umiddelbart.


Hvis huden på ansiktet er flakket, vil en ansiktsmaske med rømme og ostemasse komme til redning. For forberedelsen må du blande disse produktene i like store mengder, tilsett en teskje salt. Kjør alt i en blender, og la masken virke i 7—minutter.


Ansiktsmaske for tørr hud: Bland ss. Blå leire ansiktsmaske. Sammensetningen kan opprettes selvstendig eller bruke allerede anerkjente hjemmelagde skjønnhetsreceptene. Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie.


Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Oppdag vårt utvalg av parfymer. Finn en duft som passer deg.


Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr. Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Frisk og glatt hud – uten parabener. De originale maskene fra Decrusto får du kjøpt her. Denne blandingen vil stramme huden, fjerner døde hudceller, og det vil bedre blodtilførselen til huden også.


Masken skal ikke holdes på ansiktet i mer enn minutter. Også uakseptabelt tørking det. Dette skjer når et lag av rømme er meget tynn, og luften i rommet for tørr. I dette tilfellet, er det anbefalt å legge til nye lag med masker, uten å vente på tørking, dryss ansiktet med vann fra en sprøyte eller dekke den med et fuktig.


Ananas Prøv å legg en maske med ananas som du blander med havremel (for tørr hud) eller stivelse (fet hud) og litt vann. Masker må gjøres regelmessig, helst to eller tre ganger i uken i to måneder. For tørr hud etter år, bruk bare hjemmelaget rømme med maksimalt fettinnhold. Vel, her kommer vi til det mest interessante.


Før du lager en ansiktsmaske , må du navigere i hudtype. For fet hud i ansiktet, ikke bruk krem og rømme , men protein er ikke egnet for tørr hud. For en næringsrik maske dresser sitron, appelsin, honning, rømme , bær og frukt for sesongen, rustikke egg, olivenolje, meieriprodukter.


En av de mest tilgjengelige, populære og effektive er ansiktsmaske av rømme , kokte sine egne hender. Lag din egen ansiktsmaske av ting du allerede har hjemme. Makeup-artisten Elena Persson har samlet.


Miks ms fint revet agurkmed ms rømme. Appliser blandingen i ansiktet og la virke i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg