torsdag 3. november 2016

Baby våkner og hylskriker

Check out For The Baby. Min baby på straks har gjort det samme noen ganger. Jeg får jo ikke gjort noe. Siste uken har hun begynt å våkne , se om jeg eller far er der.


Hvis ja, så lukker hun øynene igjen og sover med en gang.

Hvis nei, gråter hun og blir glad igjen så fort hun ser oss, og sovner igjen med en gang da også. Våkner og hylskriker! Løsningen hos oss ble å ta han med inn i senga vår når han våknet i 4-tiden. Da la han seg HELT inntil meg og la seg til å sove med en gang!


Sov til det var morgen. Etterhvert ble tidspunktet han våknet senere og senere. Nå våkner han i 6-tiden.

En baby vil våkne ofte i begynnelsen fordi den trenger mat, men etter hvert er det mulig å få lutt på nattammingen. Det er helt normalt at barn opp til år våkner 1-ganger per natt. Kilder: Søvnterapeut i sovehjelp. Caroline Lorentzen og forfatter av boka Sove uten gråt, Elizabeth Pantley.


Mange barn våkner fordi de er kalde. Da kan en “sovepose” være tingen. Dette er en vattert pose som dekker fra skuldrene og ne og som tas utenpå pyjamasen før barnet legges i sengen.


Før sengetid er det lurt å legge opp til rolige og koselige aktiviteter sammen med barnet. Men mange mener at barn kan og bør lære å finne søvnen selv i løpet av første leveår, og dermed enklere klare å regulere seg selv og sovne igjen uten hjelp når de våkner på natta. Andre vil si at barnet har godt av all trygghet og støtte du som forelder kan gi det både når det skal sovne om kvelden og når det våkner på natta. Håper du har noen tips til hva det kan være eller hva jeg kan gjøre. Begynner å bli sånn passe desperat.


Det er normalt for et barn å våkne opp på natten, og da særlig mellom to søvnsykluser. Et barn våkner opptil ganger på natten i 3-måneders-alderen, og til ganger om natten i 18-måneders-alderen. Barnet våkner alt fra noen sekunder til noen minutter eller mer, og foreldre vil kun oppdage det dersom barnet gir lyd fra seg.


Ofte lurer man på om barnet får nok søvn, eller om det sover for mye.

Det er viktig å huske at ingen av oss er like, og på samme måte som personlighetene våre er forskjellige, er også søvnmønsteret og søvnbehovet forskjellig fra baby til baby. Det er likevel noen råd du kan følge for at barnet ditt skal få best mulig søvn. Search For The Baby.


Hei Eg har en sønn på mn som i enkelte perioder sover godt og hele natten, men dei er periodene er ganske korte. Logg inn for å følge dette. Baby som våkner og skriker. Lillegutt våkner etter en times tid og hylgriner når han har lagt seg for kvelden.


Det virker ikke som det er noen spesiell grunn til dette. Heisan :) Min kjære datter på snart mnd har vondt for å finne roen på kvelden. En vanlig kveld forløper seg ca slik. Noen barn får luften lettere ut enn andre, og de som ikke raper mye kan kanskje lettere prompe.


Raping og hikke kan henge sammen, men trenger ikke å gjøre det. Hvis du har et barn som hikker mye, kan det være fint å ta flere pauser i løpet av måltidet og hjelpe det til å rape, da rapingen kan forebygge hikke hos et barn. Babycall og sovesikkerhet: En babycall ( baby watch) er et produkt som mange foreldre synes er godt å ha, spesielt når barna er små og man bor litt større.


Med den kan du alltid høre om barna våkner. Det er de enkleste variantene, men en moderne baby watch kan ha mange flere funksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg