mandag 7. november 2016

Fasadevask utstyr

RS Vedlikehold har høy kompetanse og proff utstyr for å utføre de aller fleste oppdrag innen fasadevask. Vi ønsker at kunden skal slippe å måtte utføre en fasadevask igjen i fremtiden og har derfor skreddersydd en unik vedlikeholdsløsning som fjerner dette behovet. Generelt sett bør alle fasader vaskes med jevne mellomrom.


Vi foretar fasadevask og rens med profesjonelt utstyr og innehar kunnskap om kjemi og materialer som er viktige faktorer for å unngå at det oppstår skader som følge av slikt arbeid. Med økende luftforurensing og fuktigere klima, er det innimellom behov for å gi huset en grundig fasadevask. Det er både enkelt, går forholdsvis fort og er verdt å sette av tid til.

Hvorfor vaske utvendig. Et år med luftforurensing kan gå hardt utover fargen på huset og gjøre at fargen blir både grumsete og ulik den opprinnelige. I løpet av de siste årene har vi utført flere tusen vinduspuss-oppdrag. Vi har mange års erfaring med vinduspuss.


Med riktig utstyr , teknikk og kompetanse kan vi pusse vinduer opp til 4. Det gjør at vi kan tilby veldig gode priser. Vår vinduspuss-oppdrag er alt fra hus, leiligheter, butikker, kontorer til borettslag. Med selvutviklet utstyr kan vi utføre fasadevask opp til etg.

Bildet viser hvordan vi vasker en fasade som er 20m høy! Dette er en effektivt og rimelig metode for deg, og samtidig sikker for operatør. Med utvendig husvask får man ikke kun et hus som ser nymalt ut – man øker tiden mellom hver gang man trenger å male hus utvendig. Du hindrer faktisk også lekkasjer som ofte betyr utskifting av paneler eller det som verre er.


Norge er harde mot tak, takrenner og yttervegger, og forsømt vedlikehold er en vanlig årsak til lekkasjer. Malerfirmaet har over års erfaring. Vi utfører arbeid innen maling ute og inne, sprøytemaling, utvendig fasadevask , tapetsering og gulvlegging av tepper, belegg og våtrom. Itillegg yter vi tjenester som overflatebehandling, utvendig maling.


Kvalitet og priser som et fortrinn til alle konkurenter. Trygg og innovativ adkomst for vask og vedlikehold. Vår profesjonelle vinduspusser skreddersyr løsninger for deg, enten du ønsker en fast avtale hvor vi pusser vinduene etter faste frekvenser, eller du ønsker å bestille for hver gang du har behov for det. Kunder med faste frekvenser blir selvsagt alltid prioritert føst når vi kommer til f. Vinduspuss AS anbefaler en årlig rengjøring av hele fasaden. Vask av persienner er viktig om man ønsker å bevare persiennene.


Fasadevask og husvask er en lønnsom og fornuftig investering. Hvis man venter for lenge vil sur nedbør, pollen og veistøv gro seg fast og være vanskelig å behandle. Vi utfører fasadevask og fasaderengjøring så miljøvennlig som overhodet mulig.


Dette oppnår vi med effektive høytrykkspylere og minst mulig bruk av kjemiske tilsetningsstoffer.

Vi kan også hjelpe med fjerning av graffiti. Vask av fasaden gjøres ikke bare for det estiske, men også som et ledd i en vedlikeholdsplan. Ved jevnlig fasadevask minkes kostnadene for rehabilitering av fasaden og den holder seg penere over lengre tid. Det vil si at fasaden brytes ned og til slutt må byttes ut.


Skitt, smuss og slitasje på fasaden er ikke bare skjemmende, det gir også grobunn for grønske og sopp. For enkel og effektiv rengjøring av fasader og andre overflater utendørs. Før maling, pussing eller for å få en ren fasade. Høykonsentrert og biologisk nedbrytbar. Praktisk vaskebørste på lett, regulerbar teleskopstang i aluminium og hurtigkobling for vanntilførsel.


Effektivt spesialvaskemiddel for rengjøring av hus utvendig. Fjerner svertesopp, grønske, skitt, fett og alger. Anbefales til den årlige husvasken. Rs vedlikehold forside - Vedlikehold og vaktmestertjenester i Stavanger.


Vi tar på oss de fleste jobber! Ta kontakt idag for et raskt prisforslag. Støvkoster, avisningskluter for fryser og redskap for å gjøre ren kokeplaten – det og mye mer finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg