tirsdag 29. november 2016

Takkekort fotoknudsen

Bruk vårt verktøy til å skreddersy takkekort ved hjelp av kreative muligheter! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Ved å besøke hjemmesiden vår samtykker du i bruken av informasjonskapsler.


Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen , kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst, og ulike design som passer perfekt til alle anledninger.

Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Takkekort konfirmasjon! For et takkekort uten bilder er jo bare som et vanlig kort kjøpt i enhver butikk.


Et foto takkekort konfirmasjon viser hvordan konfirmanten så ut på den aktuelle dagen, og er et minne som slekt og venner kan ha i mange år framover. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort. Du kan velge mellom mange farger og former i vår dåpskort mal for å gjøre kortet til noe helt eget. Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før.


Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort.

Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Chat med oss Du når oss raskere via chat. Kundesenteret er stengt mandag til fredag fra 11. Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet!


Leveres i sett med stykk. Hvordan kan vi hjelpe deg i dag? Lag invitasjonskort og takkekort til bryllup og dåp, konfirmasjon og fest. Lag dine egne invitasjonskort til bryllup og konfirmasjon, lag personlige dåpsinvitasjoner og valentineskort.


Julekort med egne bilder er alltid populært. Du finner mange ulike typer av kort og designs for å lage perfekte takkekort til bryllup, dåp og konfirmasjon. Det er alltid koselig å få et takkekort , så hvorfor ikke gjøre noe spesielt ut av dette?


Du kan få laget flotte takkekort med selvvalgte bilder og tekst på flere nettsteder. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Konfirmasjonen er en viktig milepæl i et ungt menneskes liv og et unikt og personlig takkekort kan være en hyggelig måte å vise at man setter pris på bidrag, hjelp, gaver og deltakelse fra venner og kjente. Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger.


Bestill takkekort etter konfirmasjonen med foto hos Optimalprint. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt!

Lag vakre takkekort til konfirmasjon, bryllup, dåp, bursdag eller andre anledninger. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen.


I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Vi lover å gjøre alt for at du skal bli fornøyd! Hilsen Kortshopjentene. Norges største fotoutvalg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg