tirsdag 1. november 2016

Hvordan finne arkiverte meldinger på messenger

Noen ganger det er en viktig app i et arbeidsmiljø og kan ha betydelig arbeide meldinger. Gå til Messenger -hjelpesenteret for å få hjelp med Messenger -appen. Arkiverte meldinger vises i søket.


Du kan trykke på søkikonet nederst til venstre, skrive inn navnet på personen og trykke på det når den kommer på lista. Hvis du vil se dem igjen, du bør lære å gjenopprette dem. Vær oppmerksom på at alle arkiverte filer lagres i arkivene på din iOS-telefon. Fremgangsmåte for å hente arkiverte meldinger.


En åpenbar fordel med Messenger kontra vanlige SMS og MMS- meldinger , er at du har tilgang til all samtalehistorikk, uansett om du bruker en mobil, nettbrett, PC eller andre kanaler. Mister du mobilen, ligger alt lagret på nett. Det er også enkelt å utføre søk i arkivet.


Hvordan viser jeg arkiverte samtaler på. Hva er forskjellen på å arkivere og slette? Trykk på skriv-ikonet øverst til høyre i Messenger -appen, og trykk så på knappen Hemmelig oppe til høyre igjen, for deretter å velge personen du ønsker å sende krypterte meldinger til. I tillegg er det begrensninger på hva du kan sende. Tekst, bilder og klistremerker er greit, mens videoer og animerte GIF-er går ikke.


Finn meldingene eller samtalene du vil arkivere. Lag en snarvei på hjemskjermen. PÅ HJEMSKJERMEN: Både iOS- og Android-utgavene av Messenger lar deg lage snarveier til enkeltsamtaler på hjemskjermen. Det skriver flere amerikanskeog britiske nettsteder. Med tiden, meldingene er akkumuleres og kontaktene vokse.


Rulle opp og ned for å finne samtale eller meldingen tar litt tid. Internett-alderen, liker brukere ting med enkelt trykk eller dra. Dessverre er for øyeblikket det ingen slike app, som vil finne akkurat den meldingen du leter etter.


Et spørsmål litt på siden her. Jeg har sendt noen en melding på messenger som vedkommende sier ikke kommer fram, og at det ikke kommer noen forespørsel heller. Dette er en person som jeg ikke er venner med på FB, men jeg har kontaktet flere på messenger uten å være venn med dem på fb, og det pleier aldri å være et problem. Gruppechat, videosamtaler, spill, chatbots, historier og masse mer. Jo mer funksjonalitet, jo mer tungrodd har den blitt.


Gjør meldingene dine mer personlige med Digital Touch, iMessage-apper og meldingseffekter. Send bilder, videoer eller lydmeldinger og gruppemeldinger. Finn ut hvordan du bruker Meldinger på Mac. Hvis du bruker en POP- eller IMAP-konto, er all Outlook-informasjonen lagret i en Outlook-datafil, også kjent som en fil med personlige mapper (PST).


Du kan også bruke en Outlook-datafil til å sikkerhetskopiere meldinger eller lagre gamle elementer for å holde størrelsen på postboksen liten. Samtalehistorikken blir beholdt, og du kan fortsatt finne den senere. Hvis den samme personen sender deg en ny melding , blir den arkiverte samtalen vist på nytt i innboksen din, og den nye meldingen legges til i den.


På mobil på messenger kan du velge å ignorere meldinger , slik at de havner i en annen mappe enn inboksen. Filtrerte meldinger eller noe. Hun kan sende meldinger , men du vil ikke se dem med mindre du faktisk går inn og ser. Selv om en arkiverte samtale vises automatisk når samme person sender en ny melding , kan du åpne de arkiverte samtalene manuelt fra gruppemappene på følgende måte: 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg