tirsdag 15. november 2016

Engelsk retteprogram

Klikk på understreke ord for å få forslag. Ja, bruk Word som madompa nevner. Men for min del så syns jeg retteprogram er ganske enkelt dårlig (eller kanskje litt bra). Vi har én oversettelse av retteprogram i nynorsk- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.


Eksempler av stavekontroll på engelsk.

Disse setningene er hentet fra eksterne kilder og kan derfor inneholde feil. Takket være britiske koloni ekspansjon, er engelsk nå verdens nr språkplanlegging skiller seg fra hverandre, f. Britiske, amerikanske, australske, sørafrikanske, kanadiske og indisk engelsk eller dialektformer som Krio språket i Sierra Leone, språket i Surinam sranan himmelen språk beach-la -mar i Oceania. Sentralt gitt (skriftlig) eksamen i engelsk må vel handle om å klare å lage en best mulig tekst på engelsk ut i fra hva som er poenget med teksten. Samme hvilke hjelpemidler du har! Men det gjelder tekst – jeg synes en praktisk test på hvor god du er å orientere deg på engelsk hadde vært mye mer interessant – og viktig.


ClaroRead plus gir hjelp med bokmål,nynorsk og engelsk.

Inneholder stavekontroll, homofonkontroll. Markørfølger og setningsfokus, synonymordbok, OCR-skannermulighet Stemmene Olav, Bente og Nora pluss Vocalizer voices følger med. Leser PDF med markørfølger. Fungerer i alle program på din datamaskin.


Se også vår løsning for Mac. Når du jobber med dokumenter der du bytter mellom f. Endre standardspråk Mange opplever at de ikke får endret generelt standardspråk til f. Språk-dialogboksen. Du skriver i vei og gjør en feil.


Da dukker den bølgete, røde understrekingen opp. Du retter feilen, men er kommet litt ut av det og har glemt hvor du var. Hvis du vil unngå slike forstyrrelser, kan du deaktivere stavekontrollen og stavekontrollere teksten manuelt når den er ferdigskrevet. Retteprogram for engelsk ? Gremlis reise- og fremmedspråkforum.


Koffice, Mozilla Thunderbir Firefox og fleire andre program, både på Windows, Mac, Linux og BSD.

Stavekontrollpakken og synonymordlistene kan brukast i OpenOffice. Lingdys er markedsledende programvare som hjelper deg med lesing og skriving på norsk og engelsk. Vi tilbyr også Lingdys for tysk, fransk eller spansk. Alle språk kan kjøpes frittstående.


Dersom du ikke er under utdanning og dermed ikke har krav på støtte fra NAV Hjelpemiddelsentral, kan du kjøpe privatlisens i vår nettbutikk. Beskrivelse Textpilot Pluss Lese- og skriveverktøyet Textpilot Pluss er utviklet for å hjelpe personer som har dysleksi eller andre former for lese- og skrivevansker. Kombinasjonen av programmets funksjoner gir omfattende og effektiv hjelp til lesing og skriving på norsk (bokmål og nynorsk) og engelsk.


Nord-Tysklan som brakte med seg germanske språk. England ble i det 5. Jeg har lyst til å fortelle dere at Fagbokforlaget, fire andre dyktige personer og jeg er i full gang med å lage et nytt læreverk i engelsk !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg