tirsdag 29. november 2016

Minneord dødsannonse

Bruk gjerne egne formuleringer og tanker til minneord. Forslag til minneord. Alltid kjærlig, god og snill. Vi deg aldri glemme vil. Det du le det ingen visste.

Du bar din smerte til det siste. Det led mot aften, din sol gikk ned. Din smerte stilnet, og du. En inderlig takk fra dine kjære. Minneord dødsannonse.


Dødsannonser, dødsfall og minnesider for hele Norge finner du her på portalen. Vi har dekning av alle dødsannonser og dødsfall og du kan søke på navn, sted og dato. Her er et utvalg av minneord , dikt og vers til dødsannonsen.

I livets tyngste stunder blir ord ofte fattige. Men det er nettopp ordene vi tyr til for å søke trøst og styrke. De speiler tankene og følelsene våre i vanskelige tider.


Savnet er stort, men vi unner deg hvilen. Aldri vi deg glemme vil. Korte minneord til gravstein, i dødsannonse og på sløyfer til kranser og bårebuketter. Her er først minnetekster som er mye brukt på gravstein. MINNEORD TIL DØDSANNONSEN 25.


Helt til det siste, din omsorg var stor. Du tenkte på fuglene, blomster som gror. Nå skal du hvile, for nå er det kveld. Helt uten frykt så du lys fra en lykt, så du skinn fra et strålende hjem.


Skal minneordet publiseres, gjelder imidlertid de samme reglene som ved en nekrolog. På våre nettsider vil du til enhver tid finne dødsannonser fra vårt distrikt. Det er også mulighet for direkte å bestille blomster til ønsket båre, ved å følge link og bestillingsskjema.


Tenn lys, skriv hilsen på våre minnesider. Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt.

Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Se våre forslag til minneord. Dødsfall kunngjøres gjerne gjennom en dødsannonse i en avis.


Vi hjelper de pårørende med å utforme og bestille annonsen. Den bør inneholde informasjon om tidspunkt og sted for gravferden. Tradisjonelt sett har det vært vanlig å sette inn en dødsannonse i avis for å formidle en persons bortgang.


De fleste større aviser tilbyr nå også å legge ut dødsannonsen på deres nettavis. I tillegg kan du opprette minnesider der både informasjon om begravelsen samt dødsannonse , takkeannonse og hilsener kan legges ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg