onsdag 30. november 2016

Voksi urban forlenger

Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Kjøp Urban Voksi hos Babyshop. I Voksi er vi opptatt av dyrenes ve og vel og har derfor valgt å bruke fuskepels.


En eksklusiv, OEKO-TEX 100-godkjent dunpose med forlenger og mange smarte, praktiske funksjoner.

Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste prisendringen for hver variant. En fantastisk vinterpose med elegant design og mange smarte funksjoner. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper som transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Vognpose, Vinter, Vannavstøtende,. Urban er en herlig vognpose med fyll i ull og dun. Vognposen leverer fantastiske resultater på flere områder, som blant annet: vannavstøtning, varmeisolering, brannsikkerhet og holdbarhet etter vask.


Den er slitesterk, og laget for å holde barnet varmt hele vinteren. Overdelen består av dun og fjær, som både.

En vognpose er perfekt for deg som skal tilbringe tid utendørs med din nye, nysgjerrige verdensborger, uavhengig av årstid. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.


Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk. Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Sky Light er en praktisk vognpose for milde dager, vår og sommer. Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner. Det er også mulig å ta bort overdelen å bruke posen som et leketeppe.


Nederst på posen er det en glidelås som kan åpnes for å lufte føttene. Urban briljerer på det meste, som vannavstøtende evne, varmeisolasjon, brannsikkerhet og endring etter vask. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Voksi urban uten forlenger selges rimelig.


Perfekt for kalde vintre. Avtakbar topp konverterer vogposen til setepute. Dette er en populær og solid vognpose. Den har ull i bunn og dun jevnt fordelt i fyllet.

Ull og dun er en god kombo for jevn, god varme. Posen er ganske bre den ligger fint i den store bagdelen, men blir for klumpete og bred for den lille. I sportsdelen ligger den fint med anti-skli bak som holder den på plass. Voksi lager lekre, varme og lune vognposer der babyen kan sove trygt og godt på slike trilleturer. Vognposene finnes både i lette sommervarianter, eller den klassiske vintervognposen med dunfylte kanaler som både varmer og puster.


Med det norske merket Voksi sørger du for at ditt barn sover godt i de beste materialene naturen har å tilby. Egnet for nyfødte og barn opptil 4. Laget med Øko-Tex-sertifiserte materialer. Universell passform.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg