torsdag 24. november 2016

Strikket herregenser med raglanfelling

Våre gensere er laget av kvalitetsstoff og leveres raskt. Besøk vår nettbutikk i dag. Du finner et stort utvalg på matchfashion. Velkommen til en hyggelig handleopplevelse!


Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Herregenser med raglanfelling og strukturmønster.

DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Strikk et erme til på samme måte. Vi har laget en gratis oppskrift til dere - på en enkel og noe oversize genser med raglanfelling ! Ved å strikke på pinne lager du et plagg på null komma niks!


Denne genseren skal ha raglanfelling. Det er en genial måte å strikke genser på, både fordi det er enkelt og fordi en slik genser gir god passform. Jeg bruker ikke mønster når jeg strikker raglanfelling , men bruker metoden jeg lærte av av moren min da jeg strikket min første genser.


Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.

Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Dette gjøres ved alle sammenføyningene, til du har strikket hele omgangen. Fortsett som vanlig til neste sammenføyning, gjenta. Montering ved raglanfelling.


Under ermene vil det være hull, disse syr du sammen med en tråd fra garnet. Det skal med andre ord ikke felles av flettemaskene. Nå skal det lages hals, tell opp hvor mange masker du har og juster maskeantallet slik at det er delelig på 6. Bytt nå til to tråder jeansblått garn og lag fletter etter diagrammet på 4m fletta.


Fell av med en pen kant. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på bærestykket.


Størrelse S - XXXL. Hjelp til å finne herregenser med raglanfelling Emms hobbyhjørne. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje.


Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Syns genseren ble ren og enkel, den blir sikkert en grei barnehagegenser. Bol og ermer er strikket for seg til den grønne stripa, derfra og opp strikket jeg fram og tilbake og slynget tråden om hverandre i fageskiftene.

Garn: Mandarin Petit, favoritten av bomullsgarn. Garnet er godt å strikke med og plaggene blir holdbare. Responsen på vår forrige give away var helt fantastisk, med nesten 4fine deltakere som ønsket å vinne den flotte premien! Vinn nytt servise i vår romjuls-GIVE AWAY!


Nå er de populære igjen, både til barn og voksne. Her får du oppskrift på en med raglanfelling ! Norges største eksklusive spesialist på kvalitetsgarn i alpakka og de fineste alpakka-blends med babyalpakka, mulbærsilke og peruansk. Din nettleser er utdatert!


For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg