torsdag 10. november 2016

Mam trainer flaske

Gratis frakt fra 6kr. Stort utvalg Trainers på Bikester. Enkel bestilling og rask leveranse! Lei av lang kø på apoteket? Bestill Mam fra Farmasiet hjem til deg.


Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Våre produkter er resultatet av et intensivt samarbeid mellom eksperter fra feltene medisin, forskning og teknologi. Takket være dette fremmer MAM -produktene hvert enkelt barns individuelle utvikling og gjør hverdagen enklere for barn og foreldre.


All MAM -innovasjon følger dette grunnprinsippet. MAM har tåteflasker i forskjellige størrelser til barn i alle aldre – fra den første lille tåteflasken til vann og morsmelk eller morsmelkerstatning til større modeller som passer til velling og andre drikker. Vi har til og med en glassflaske i to forskjellige størrelser. Tåtesmokken passer til alle MAM - flasker samt Trainer. Overgangen fra flaske til å drikke som vanlig blir enklere, blant annet takket være at drikketuten er ekstra myk og sølesikker.


Den hendige formen gjør den lett å holde i for babyhender. Mam Easy Start Anti-Colic er den ideelle flasken til nyfødte. MAM Trainer er hendig å ta med seg og rommer 2ml. Barnet kan drikke i sitt eget tempo, helt avslappet.


Mam flaskesmokk med SkinSoft-overflate i silikon gir en kjent følelse som gjør det lett for spedbarn å akseptere den. Flasken kommer med unik ventilert bunn som sikrer en jevn strøm av melk og gjør at babyen ikke svelger luft. MAM har sutteflasker i forskellige størrelser til børn i alle aldre – fra den første lille sutteflaske til vand og modermælk eller modermælkserstatning til større modeller, som passer til vælling og andre drikkevarer. Vi har også en sutteflaske i glas i to forskellige størrelser. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Flaskan Trainer från Mam som är en kombination av funktion och form. En bra flaska för barnets aktiva vardag som är enkel att greppa. Extra mjuk, spillsäker drickpip för en enkel övergång från amning eller nappflaska till mugg. MAM har nappflaskor i olika storlekar för barn i alla åldrar - från den första lilla nappflaskan för vatten och bröstmjölk eller bröstmjölksersättning, till större modeller som passar för välling och andra drycker.


Vi har även en nappflaska i glas i två olika storlekar. Nå kan du bestille MAM fra Vitusapotek på nett. En flaska med mjuk drickpip i silikon, MAM SkinSoft, och handtag som är lätta att greppa för det lillabarnet. Med Trainer blir övergången från amning eller flaska till mugg enkel tackvare den spillfria och extra mjuka drickpipen.


Handtaget är särskilt utformat för små bebishänder och ger ett bra grepp. Flasken er utstyrt med MAMs patenterte Silk Teat flaskesmokk. Den vide åpningen gjør det enkelt å vaske flasken. Undersøkelser viser at denne flasken reduserer kolikk hos av babyene som bruker flasken.


Kan steriliseres i mikrobølgeovn. Teknologien er basert på en ventilerende bunn som slipper luft inn i flasken mens barnet drikker. Forenkler overgangen fra amming til flaske , og perfekt når du vil veksle mellom amming og flaske. Bunnventil sørger for jevn drikkeflyt og reduserer kolikk med.


Flaskesmokken føles kjent og aksepteres raskt av barnet - MAM tåteflasker aksepteres av av alle babyer. MAM Anti-kolik sutteflaske er den ideelle sutteflaske til skifte mellem amning og flaske. Bambino Mam har i mange år arbejdet i Skandinavien og Baltikum med varemærkerne Bambino og MAM.


Bambino Mam er markedsledende i Norden inden for trøst og næring, og siden starten har virksomhedens vigtigste mål været at støtte børns individuelle udvikling og forenkle hverdagen for forældrene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg