torsdag 3. november 2016

Dusjkabinett 110x110

Standar steam og massasjedusj i mange størrelser. Smarte og elegante løsninger til badet. Se våre dusjkabinett! Kjøp Dusjkabinett til lavpris. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Har du fine fliser på badet og trenger en løsning for å lage til et dusjhjørne der du ikke ønsker bakvegg, finner du flere løsninger hos oss, både buede og graders varianter. Lima er et stilrent og prisgunstig dusjkabinett som kommer med flere valgmuligheter på størrelser, vendinger, høyder og farger. LIMA er buet modell og har inkludert dusjbatteri.


Dusjkabinett er en løsning som er både pen, holdbar, praktisk, rimelig og ikke minst trygg. Går du rundt med tanker om en enkel dusj i hybelleiligheten eller et fossefall på hovedbadet? Det finnes dusjløsninger for nær sagt alle behov og i alle prisklasser.


Det ser ut til at JavaScript er deaktivert i nettleseren din. Du må ha JavaScript installert i din nettleser for å bruke funksjonaliteten på denne nettsiden. Et dusjhørne lar deg utnytte et av hjørnene på badeværelset, slik at du benytter veggene som del av et dusjkabinett. Dette er en mer plassbesparende løsning enn å sette inn et fullverdig kabinett bestående av fire vegger.


Ikke bare sparer du plass, men du sparer også penger. Dusjvegger kan vi levere i mange ulike størrelser og utførelser. Solid kabinett med hånddusj med innstillinger.


Stabilt bunnkar og dører med doble hjuloppheng og profiler i børstet aluminium. I denne kategorien kan du finne alt fra håndtak og forlengelsesprofiler, til glassdører og hele dusjkabinett eller dusjsett. Hos oss kan du velge mellom flotte løsninger. Vi har alt fra dusjkabinett med integrert badekar til steamdusj, massasjedusj, dusjhjørne og mye mer. Hos SparMax kan du også være sikker på at dusjen du til slutt forelsker deg i er laget av solid materiale i god kvalitet.


SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Sjekk ut Dusjkabinett 110x110. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.


Sammenlign tilbud fra VikingBad. Varen må bestilles fra leverandør. På vår inspirasjonsblogg ønsker vi å inspirere, gi råd og tips samt vise deg alt av nyheter innen VVS. Nytt baderom enkelt og billig!


Når du bestiller artikler til badet hos Billigvvs. Dusjen er den delen av baderommet som de fleste anvender hver dag. Derfor bør du tenke deg nøye om når du velger dusj. Vurder alt fra hvilke behov du har til hvor stor plass du har til rådighet på baderommet. I våre tre dusjserier har du en rekke forskjellige dusjløsninger.


Uansett om du vil ha hjørnedusj, dusjvegg eller dusjkabinett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg