tirsdag 22. november 2016

Chat med jordmor

Lei av useriøs dating? Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Mobil Chat er en chat -platform for dem som søker virtuell kjærlighet online via sms. Ved enkel bruk av din telefon kan du kontakte menn og kvinner over hele Norge.


Chat med jordmor

Det er 1 anonymt så velg deg en chat partner og send en sms. Tjenesten kan brukes av alle mobiltelefoner og Mobil Chat beskytter privatlivets fred helt og fullt. Jeg får følelsen av overgrep og liker det ikke i det hele tatt.


Må bruke mye viljestyrke for ikke bare å dytte barnet bort. Med nr var jeg helt uforberedt på dette, med nr så sa jordmor at det ikke kom til å føles likt siden jeg nå viste hva jeg gikk til. Det føltes likt og ble forsterket av en barnepleier som sa se på sønnen din! Livechat med jordmor Siri på.


Chat med jordmor

De gravide ønsket kontakt med jordmor via chat , på telefon eller fysiske møter ved usikkerhet eller ved utslag på testene. Partner er også velkommen. Du som er gravid anbefales å ta kontakt tidlig i svangerskapet for informasjon om levevaner og livsstilsrå slik at barnet du bærer får den beste starten. Svangerskapsomsorgen er et samarbeid mellom jordmor , lege og Vestre Viken.


Kontrollene er bygd opp etter faglige retningsliner og med individuell tilpassing. Fødende i Nesbyen kommune må forholde seg til jordmor på Ringerike sykehus. Det understrekes at dette gjelder jordmor på vakt, og ikke oppfølging og kontroller på avtalt kontortid. Kontakt med helsestasjon opprettes også på bakgrunn av rutinemessig melding om fødsel fra fødeklinikk til helsestasjon. Du får tilbud om barselbesøk av jordmor 1-dager etter hjemkomst.


Om dere er to foreldre er det fint hvis begge er tilstede. Hos Kors på halsen får du snakke med en voksen om det DU er opptatt av, helt anonymt og gratis. Du kan også delta i et forum hvor ungdom støtter hverandre. Jordmor kommer da hjem til deg. Kontakt oss for å få hjelp til å lage en komplett utstyrspakke skreddersydd for din praksis!


Finner du ikke det du leter etter? Det er vaktsamarbeid mellom jordmødrene i Hemsedal, Gol, Ål og Hol. Ved spørsmål angående vaksinasjon ta kontakt med helsesøster. Formål med tjenesten.


Kommunen tilbyr helseundersøkelser, rådgivning, opplysningsvirksomhet, prevensjonsveiledning samt samlivs- og foreldreveiledning. Hvem kan få tjenesten. Gruppene er et tilbud til gravide med partner som følges av jordmor på helsestasjonen. Snakk med jordmoren din for påmelding.


Foreldre: Veiledning og kurs. De resterende ukene arbeider studenten selvstendig med veileder tilgjengelig på hjemstedet. Modulen avsluttes med skriftlig eksamen ved NTNU i Trondheim. For at studenten skal få forståelsen av faget gjennom oppgaveskriving, fordypning og praksis, er det av stor betydning at det gis tid til dette på hjemstedet.


Helsestasjon for ungdom ligger i Sandvika og på Bekkestua. Hit kan unge komme hvis de ønsker å prate med noen, trenger hjelp til prevensjon eller vil ta en smittetest for kjønnssykdommer. De møter da leger og helsesykepleiere som er vant til å snakke med ungdom, og som har taushetsplikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg