mandag 28. november 2016

Inspirasjon campingvogn

Mange liker campingvognferie, og det er lett å forstå hvorfor. Du kan oppdage nye steder, siden du alltid har med deg de viktigste tingene. På en campingvognferie tar man dagen som den kommer – avslapping, kos, soling og bading. Den rommet det meste.


Kjøkken med spisekrok, soverom med dobbeltseng, bad og tv-krok. Det var en helt ordinær vogn tom med de originale rosa tyllgardinene intakt.

Lysten til å gjøre den litt mer moderne og personlig meldte seg straks. Men hvordan pusser man opp en campingvogn ? Fra caravanklubben fikk vi vite at det er lite oppussing av vogner. Dekorer bobilen eller campingvognen med bilder, plakater eller til og med hyller. Tips og inspirasjon til å pusse opp kjøkkenet i bobil, caravan og campingvogn.


Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Kalde ben og føtter er ofte grunnen til at vi fryser. I Norge har vi få varme sommerdager, og ønsker vi å nyte gode stunder innenfor og utenfor vognen eller bobilen - er vi avhengig av produkter som holder oss varme. To åpninger i gulvet ble konstruert, og dekket over med frostet glass.

Her skjules lysrør, ledninger og en motor som brukes til å åpne nesen på bygget. Vi passerer en parkert bil, en jente går ut av bilen, og jeg hører at hun åpner døren til huset bak meg. Ut hopper en diger hun stormer ett. Nyter du sommeren i bobil eller campingvogn ? Da må du vite disse tingene om strøm i bilen eller vogna du bor i! Før dro man på camping med telt og primus.


Nå fyller vi bobilen med alskens elektriske innretninger, alt fra kaffetrakter til TV. Det krever at du tenker litt. Gjennom vårt samarbeid med Caravan Supply AS kan vi nå tilby et øket vareutvalg i butikken pluss at hele vareutvalget fra Caravan Supplys omfattende katalog tilgjengelig i vår nettbutikk.


De passer like godt sommer som vinter og er vedlikeholdsfrie. Designet for boende, hele året, med optimal varmeytelse fra Truma eller Alde, nøyaktig ingeniørkunst og ekstrem testing i vårt klima- kammer. Campingvognen er som sagt helt ideell for et par, men kan altså også fungere for en mindre barnefamilie, som legger vekt på det enkle og som gjerne vil kjøre med en liten campingvogn , som kan trekkes av de fleste biler. Har selv pusset opp en campingvogn på relativt enkel måte. Grunnet og malte alle skap lysere og byttet gardiner.


Bruker denne siden som inspirasjon. Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere.

Det er grenser for hvor mye man kan finne på i en leilighet, uten å bruke masse av den fritiden man faktisk har valgt å ha, når man ikke bor i stort hus. Da er det gøy å tegne alternative innredningsløsninger i campingvogn ! Jeg bor i campingvogn mens jeg jobber, når jeg er i Norge. NBCC arbeider hver dag for en bedre campingopplevelse for våre medlemmer. Vi gir våre medlemmer sosiale opplevelser, inspirasjon , praktiske tips og rå samt økonomiske medlemsgoder. Om du har campingvogn , bobil eller combicamp bryr vi oss ikke noe om, hos oss er alle velkomne!


At du kan blåse i malingen og gressklippingen. Ta med familien på en tur i stedet. Med en ekte Polar åpner verden seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg