tirsdag 8. november 2016

Ekstra lange mdf plater

Hos oss finner du alle typer MDF-plater. Vi selger til forhandlere og industri. Finn laveste nettpris her. Takhøyden er stor, og trenger derfor ekstra lange MDF-plater (Smartpanel el.l.).


Det er ikke så mange som fører dette.

Arbor Panel malte plater i MDF har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Malingen fremstår med penselstrøkstruktur. Fire klassiske profiler. De velkjente FOCUS MDF -platene i den klassiske profilen Perle. Perlestaff er kanskje den historisk mest kjente profil med lange tradisjoner i hele Norge.


Med strøk maling, hvorav siste strøket er vernelakk, leveres Focus Perle med markedets sterkeste overflate. Platene kan selvsagt lett overmales i nye farger om ønskelig.

MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger. Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp.


Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180. Europas største distributør av byggevarer.


Hos MAXBO finner du MDF - plate som er spesielt godt egnet for lakkering og maling. Kjøp på nett eller i butikk. MDF paneler – Høy kvalitet og enkel påføring Med MDF panel fra Byggmax er du sikret en vegg av kvalitetsmaterialer. De er lekre, enkle å påføre og så å si vedlikeholdsfrie. Dersom du påfører et lag med UV-lakk, blir overflaten ekstra motstandsdyktig mot slitasje og riper.


I tillegg blir veggen mye enklere å rengjøre. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Sponplater produseres ved at sagspon blandes med lim og deretter presses til plater.

Det fine sponet gir platen en flate som egner seg til for eksempel maling. Bruksområdene er mange og i vårt brede sortiment finner du sponplater i ulike tykkelser og kantutførelser for akkurat ditt prosjekt. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom.


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Jeg skal ha huntonitt- plater i taket på badet (panel- plater ). Jeg har fått beskjed om at det finnes.


Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller. Platene har spikerfals for skjult innfestning, og endespont for usynlig skjøting også i lengden. Smartpanel Tak ferdigmalte panelbord gir et flott og solid tak på rekordtid. Det finnes også et bredt utvalg ferdigbehandlede plater.


Se våre ulike veggplater under. Overflatene er robuste. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg