tirsdag 29. november 2016

Bananmuffins uten egg

Oppskriften er enkel og deigen skal bare røres raskt sammen. Muffinsene er spesielt godt likt av barn - også de helt minste! Har du noen i familien eller venner av barna som ikke tåler egg ? Disse muffinsene er helt uten egg , uten at det har noe å si for smaken.


I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best.

Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt. Lagde en batch med bananmuffins av en annen oppskrift i går, som var uten egg (og sukker) – altså ingen eggedosis, og de ble gode nok på smak, men med en noe merkelig konsistens. Fargen og størrelsen på eggene generelt ikke påvirke kvaliteten eller smaken av egg , selv om en alder av eggene vil, så ferske egg er bedre. Frittgående eller bur uten egg kan ikke være vegetarianer, fordi kyllingene ville ha tilgang til all mat som er utendørs og kunne spise et insekt. Denne varianten er laget uten egg og med mørk sjokolade.


Sett ovnen på 2grader. Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade. Perfekt måte å få brukt opp bananer som er blitt overmodne!

Pisk egg og rørsukker stivt. Bland mel, vaniljesukker og bakepulver i en bolle. Bland så bananmos og det tørre vekselsvis i eggedosisen. Rør så lite som mulig på laveste hastighet.


En muffins uten egg for de med eggallergi. Søte, myke, luftige og vanvittig gode bananmuffins – høres ikke det godt ut? Jeg tror vi rett og slett kan også kan kalle de for sunne muffins uten at det går på bekostning av smaken eller teksturen. Hjemme hos oss følger barna nøye med på kjøkkenbenken når bananene er i ferd med å bli brune. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Laget disse i kveld #128578; Hadde bare to bananer, og akasiehonningen var tom etter 1gram, men det gikk fint det også! Fremgangsmåte: Rør sammen smør og sukker i en stor bolle. Her er en spennede muffins oppskrift uten egg.


I en annen bolle moser du banener og rører inn melken. Mos bananene og vend inn sukker, vaniljesukker, smøret og ett sammenpisket egg.

De blir myke og saftige. Blanding av hvit og mørk er min favoritt. Slik lager du ida Gran-Jansens bananmuffins. Miks egg , sukker, brunt sukker. Bananmuffins med honning.


Kopiering av materiale fra Godt. Muffins er enkelere å lage enn jeg tror hver gang, og supergode sjokolademuffins uten egg , melk og gluten er det stas å dele med andre! Jeg ønsket å bake muffins uten egg , melk og gluten til 17.


Jeg valgte muffins for å redusere faren for kontaminering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg