fredag 18. november 2016

Strikke enkel genser barn

Behagelige og slitesterke gensere. Se nettbutikken for gode tilbud og sortiment. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Shop nå! Varme og vindtette plagg i fleece.


Klær som gjør hverdagen enklere.

Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Setesdal strikkebok. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Det enkle uttrykket i mønsteret legger opp til at man kan leke med fargevalget.

Ingen Dikkedarer- Genser strikkes ovenfra og ne så det anbefales å prøve genseren underveis, slik at du oppnår den perfekte lengde på ermer og bol til nettopp deg. En myk og god genser som er perfekt til aktive barn på høsten! Har du lyst til å begynne å strikke , og ønsker en lett oppskrift - eller trenger du et hvileprosjekt innimellom mønstertolkning? Her får du en enkel oppskrift på en superfin, stripete genser ! Enkel oppskrift gir superfin genser ! Genser med V- hals str som genser med rund hals, bortsett fra forstykket og halskanten.


Forstykke med V- hals. Str rett opp som til genser med rund hals til arb måler ca. Da finner du oppskriftene her! Vil du strikke en genser , jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?


Kjapp strikking: Kjempefin og enkel genser i myk mohair. Strikk en lun og god barnegenser med raglanfelling - 3. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter p gensere til voksne og barn. Alle oppskriftene er enkle å strikke , og enkle å justere! Disse små tøflene er ypperlige som barselgave, og kjapt å lage. Du må kunne å legge opp masker, strikke rett fram og tilbake og felle av.


Også må du sy sammen på slutten. Om du vil avansere går det an å øke antall masker, og så strikke den størrelsen du ønsker – også til voksne.

Vi var først ute i Norge med konseptet strikkepakke, og det er vi veldig stolte av. I en strikkepakke får du oppskriften på det plagget du vil strikke , garnet plagget strikkes i, merkelapp og eventuelt knapper om det hører med. Trenger du pinner, finner du det i kategorien tilbehør. Det er en genial måte å strikke genser på, både fordi det er enkelt og fordi en slik genser gir god passform.


Jeg bruker ikke mønster når jeg strikker raglanfelling, men bruker metoden jeg lærte av av moren min da jeg strikket min første genser. Barn Barnehagestrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg