tirsdag 22. november 2016

Eksem gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Nøye utvalgte hudpleieprodukter og merker av høyeste kvalitet. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Gravide er generelt utsatt for forverring av bakenforliggende hudlidelser i løpet av svangerskapet.

Sjeldnere ser man bedring av tidligere erkjente hudlidelser under graviditet. Du skal ha det mest mulig behagelig når du er gravid ! Da har barnet ditt det bra også. Sol, lys og sjø er bra for eksemet.


Sol og sjø har god effekt på eksem , men gravide bør på generell basis ikke overdrive solingen og magen bør skjermes mot for mye sol i de siste to trimestrene. Eksem er en fellesbetegnelse på hudsykdommer hvor huden er betent på grunn av for eksempel allergi, irriterende stoffer eller andre faktorer. Eksem kjennetegnes med rødhet, kløe, flass, små blemmer og tørr hud. Man har ingen holdepunkter for å mene at dette på noen måte er skadelig for barnet i magen 3.

Tørr vinterhud eller eksem ? Slik stilles diagnosen. Sykdommen stilles gjennom sykehistorie og en klinisk undersøkelse. Tilstanden atopi er arvelig, men hos en slektning kan det være andre sykdommer enn eksem som gjør seg gjeldende.


En mor med astma og en far med høysnue kan få et barn med atopisk eksem som er arvet fra begge foreldre. Et kronisk eksem er et langvarig utslett med kløe der huden ofte flekkvis blir tørr, skjellende og flassende. Ved gnikking og kloring vil huden etter hvert bli fortykket, og ofte dannes det smertefulle sprekker i huden som følge av dette. Kronisk eksem kan forverres i perioder, og utslettet vil da kunne ligne akutt eksem. Allergier er vanlige.


Ett av ti barn vil kunne ha symptomer på astma eller eksem , enda flere har høysnue. I mange tilfeller dreier det seg om en arvelig tilstand. Hvis en av foreldrene har allergi, er sjansen cirka prosent for at barna blir allergiske.


Er begge foreldrene allergiske, øker risikoen til cirka prosent. Hva er atopisk eksem ? I de første levemånedene forekommer særlig seborroisk eksem. Atopisk eksem er sterkt arvelig.


Barnet får et tykt fettbelegg i hodebunnen og ofte andre steder på kroppen.

Dette eksemet går som regel tilbake ved å smøre salisylvaselin på hodebunnen. Her er effektive tips og råd for behandling av utslett og lindring av kløe. Det er en fordel å vaske med såpe og vann. Stikkord er gode rutiner og mye fuktighet.


Seboreisk eksem kommer ofte i områder med høy talgkjertelaktivitet og ser rødt ut med avflassing av hudceller i mer eller mindre grad. Høst og vinter forverres ofte eksemet, mens om sommeren kan det bedres. Ofte er mange i samme familie rammet.


Det finnes forskjellige varianter av eksem. En variant kalles seboreisk eksem (sebore). Denne hudsykdommen oppstår som oftest i hudfolder, rundt munn og nese eller der det er hår, for eksempel i hodebunnen. Den beste måten å behandle kløende hud på under svangerskapet er å bruke rikelig med fuktighetskrem og unngå at huden blir tørr.


En mild såpe kan også forhindre at huden føles for tørr. Noen gravide opplever at et varmt bad tilsatt lindrende remedier som havregryn, demper kløen. Arr er noe som oppstår etter skader på huden. Huden i et arr er mindre elastisk enn normal hud og er også svakere. Arr modnes over en periode på 1-år.


Rask og trygg leveranse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg