søndag 6. november 2016

Siemens induksjonstopp 60 cm

Stort utvalg av Induksjonstopp til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Platetopp med induksjon og innovative funksjoner for mer fleksibilitet under matlagingen.


Siemens induksjonstopp 60 cm

Stilren induksjonstopp - raskere,. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Kjøpe ny platetopp? Bredt utvalg av platetopper i alle prisklasser.


Siemens EX851FVC1E induksjonstopp cm. Finn din induksjon-platetopp eller keramisk-platetopp! Dette betyr både at induksjonstoppen vil fylle mer på kjøkkenet ditt, men også at det er mer plass til å lage mat på. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år.


Siemens induksjonstopp 60 cm

Den siste induksjonsteknologien gjør matlagingen raskere, renere og sikrere. PowerBoost funksjon - opptil kortere oppvarmingstid. Med touchControl-funksjonen kan du aktivere og stille inn kokesonene med et lett fingertrykk. Timer med stoppefunksjon slår av kokesonen når den.


På Power-boost funksjon er effektiviserer produksjonen med opptil. Når du bruker en slik platetopp kan du beregne å spare av tiden. Er du på utkikk etter induksjonsplatetopp, eller platetopp med keramikk?


Det gir plass til en ekstra sone (mot normalt 4). Her er det ulike platetopper fra flere kvalitetsprodusenter som Husqvarna, Bosch, Electrolux, Whirlpool og flere. Men om du kjøper den på Internett så får du akkurat samme induksjonstopp mye billigere, og noen Internettbutikker har fri frakt også. Varmen ledes via en induksjonsspole direkte til gryten og det som skal tilberedes, uten at selve platen bli varm.


Det innebærer mindre tid brukt ved komfyren, økt sikkerhet, enklere rengjøring og lavere energiforbruk. Fleksibilitet og sikkerhet. Fungerer som det skal, ingen skader på overflate, små bruksmerker som er nesten ikke synlige etter polering. Bruksanvisning følger med. Det finnes mange forskjellige typer platetopper på markedet.


Siemens induksjonstopp 60 cm

Vi har ikke angret på valget! De raske og sikre induksjonstoppene er mest populære, selv om du også får tak i de gode, gamle keramiske platetoppene. Sikker å bruke med restvarmeindikator, sikkerhetsutkobling, tastelås og funksjonslås. Induksjonsplatetopp med innovative funksjoner for ekstra fleksibilitet under matlagingen.


KUN I BUTIKK - SÅ LENGE LAGERET REKKER! SIEMENS EX975LXC1E. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Induksjonstopp , 60cm, plater, Touchbetjening,.


Av og til har vi også induksjonstopper på tilbud. Hvordan fungerer en induksjonstopp ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg