mandag 14. november 2016

Grillet kylling spar

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne spennende retten med chilimarinert kyllingvinger. Laget på kun en halvtime. Kylling finnes i mange vektklasser.


Hel kylling som selges rå veier rundt kg, men finnes i vektklasser opptil ca.

De største kyllingene selges i hovedsak til gourmetrestauranter, men kan også fås i enkelte delikatesseforretninger. Grillet kyllingfilet med italiensk tomatsaoys, oregano og hvitløk. Skrell og finhakk hvitløk og løk. Skjær en stor lomme i kyllingen fra siden, ikke fra toppen.


Fyll den med Blå Castello, frisk timian og litt sort pepper. Surr hyssing rundt og dryss på salt og pepper. Stek eller grill kyllingen på høy temperatur, deretter steker du den i ovnen på 1ºC i ca.


Ny grillet kylling til kun 39.

Træ kyllingen på spiddene sammen med noen limebåter hvis du vil, og grill de i 8-min til kjøttet er gjennomstekt. Legg vårløken på grillen de siste minuttene og server det hele med nøttedipen. Tilbudet gjelder så langt beholdningen rekker.


Kom innom Spar Vang for hyggelig handel. Del opp kyllingen på skrå og dandér den pent oppå salaten. Quesadillas med grillet kylling. Dette er favorittmat for hele familien. Denne retten kan fint passe som forrett også.


Alt du må gjøre er å halvere mengden per person. Lag en lun salat med paprika, løk, asparges, stilkselleri og eple. Salatblanding med nøtter og frø setter en ekstra spiss på. Tilsett sesamfrø og krydder.


Når kyllingen er i pannen, stekes alt på en høyere temperatur til det blir en fin farge og sprø konsistens. Smak til med salt og pepper. Et lettvint alternativ er å pakke biter av ferdig grillet kylling inn i folie og bare varme dem på grillen. At man også kan bruke grillwoken til kylling hadde du kanskje ikke tenkt på?


Sørg bare for at bitene ikke blir så små at de faller ut gjennom hullene i woken. Wok gjerne over åpen varme.

Da får kjøttet en deilig røykaroma. Klassikeren cæsarsalat blir ekstra mettende med grillet kylling og knasende god med sprø bacon. Hei, kjære Godt-leser! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. På alle verdens matbord finner vi kylling og kyllingretter.


Det er imidlertid stor forskjell på kyllingene du kjøper i Norge. I MENY er vi lidenskapelig opptatt av dyrevelferd og spisekvalitet, og har derfor lansert unike produktserier som svarer på dette i KylingGården og Lerstang. Du kan tre den på grillspyd som du roterer i grillen, på en ølboks halvfull med øl eller på en rist hvor du selv snur kyllingen etter halve steketiden. Kjøper du en gårdkylling på omkring 2kg har du middag til voksne. Er dere en familie på så kan dette bli middag i to dager.


Rask, enkel og veldig god pasta med nygrillet kylling og hjemmelaget fløtesaus. Hjemmelaget fløtesaus lages enkelt på føte, eggeplommer og sitronsaft, og har en god og rund smak. Middagen metter godt og passer for hele familien.


Du kan lage mye godt av kylling , og en middag med kylling er ofte noe barna liker. Se våre oppskrifter på enkle og raske retter av norsk kylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg