tirsdag 1. november 2016

Kviser som ikke kan klemmes ut

Eleven is beauty– 30. Nyheter hver hverdag innen K-Beauty og fra klassiske varemerker. Oppdag vårt utvalg av parfymer. Finn en duft som passer deg.


Riktige produkter for din hud - unik hudtest som gir deg tilpassede anbefalinger.

Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Bevar gløden i huden og si farvel til problemer med kviser og akne. Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Mange klarer likevel ikke la kvisene være i fre men sørg i så fall for at du kun klemmer forsiktig på kviser som er modne, altså de som har fått en gul eller hvit tupp. Og klem etter en varm og god dusj, da er porene åpne og kvisene er lettere å klemme ut.


Selv om det er meget sjeldent at de som piller seg i ansiktet dør av å klemme kviser i det såkalte ’trekantområdet! Enkelte tror faktisk at det er snakk om små orm i virkeligheten, de forstår ikke at det bare er talg i huden.

Merkelig at det kalles hudorm egentlig, men når talg klemmes ut gjennom et lite hull, så ser den jo slik ut. Men ellers kan jeg ikke svare på ditt spørsmål dessverre. En gang sa en kjent poet: To klem or not to klem, thats the question Ønsker å få igang en debatt om kviser skal klemmes og om hudormer går under definisjonen fet hud eller kviser. Jeg mener helt klart at kviser SKAL klemmes , det er jo den eneste moroa med kviser.


Hvis man ikke kunne ha klemt kvis. Er det bare ekkelt eller synes du at videoen over også er litt fascinerende? I så fall er du ikke alene. Videoer av kviser som klemmes , hudormer som fiskes ut og cyster fulle av puss som settes. Ikke hør på eksperter.


Hadde noen kviser på brystet (gutt )jeg tok på sånn krem fra utlandet da forsvant de, men uten krem så ble de bare der eller begynte å tørke ut men forsvant ikke helt bra engang. Hadde for et par dager noen - rørte på de, ble ikke fint men nå har jeg helt ren hud etter et par dager. Jeg kan pirke hull med nål, men det kommer ikke puss utav, bare blank veske, og så ender jeg opp med og få sår istedet for klump, åsså blir det arr.


I følge felleskatalogen virker den på alvorlig akne. Store betente kviser altså. Var jeg deg ville jeg heller gått til en hudterapeut!


Synes det er helt utrolig at du fikk slike sterke tabletter uten mer fyldig informasjon, det er jo helt.

Og det er ikke sånn at kvisearr ser veldig bra ut det heller. En kortsiktig løsning som kan løses på lang sikt. Inngrodde hår er hår som blir liggende oppunder hudoverflaten i stedet for å vokse ut slik de skal.


De blir liggende og irritere, og kan derfor skape betennelse og små kuler i huden. Disse feilene er som regel folk med fet hud fra naturen. Sebaceous glands jobber så fort at blokkering er nesten umulig å kontrollere. Den resulterende utladningen blandes med støv og keratinisert epitel, som følge av at komedoner opptrer.


Kviser av denne typen kan klemmes ut , etter alle forholdsregler. Hvordan ser kviser på skamleppene ut ? De fleste kjenner til kviser i ansiktet og på ryggen, men som kvinne kan man også få kviser og nupper på skamleppene. De ser akkurat ut som kviser ser ut alle andre steder på kroppen: røde, ømme og betente.


En hudorm (komedon) er en tilstoppelse av talgkjertelgangene. De fylles opp med talg og pigment og kommer til syne som en svart prikk som kan klemmes ut (åpen komedon). Sitter tilstoppelsen lenger ned i kjertelgangen, synes det bare en hudfarget klump på huden (lukket komedon). Man skal ikke klemme på hudormer. Du skal ikke klemme kviser.


Det kan gi deg arr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg