torsdag 17. november 2016

Ultralyd åsane

Legekontor med kvinnelig gynekolog, ultralyd og celleprøve. Bestill enkelt via sms. Ultralyd av pulsårene i kroppen. Blant blodårene som undersøkes under helsesjekken er halspulsårer, hovedpulsåren i magen (aorta) og lyskearteriene som forsyner bena. Legen måler sirkulasjonen i blodårene og avdekker eventuelle åreforkalkninger og kolesterolavleiringer (plakk).


Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon. Diagnostisk ultralyd. Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger. Har du spørsmål eller trenger mer informasjon?


Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt så mye. Teknologien har ingen verdi i seg selv. Jeg videreutdanner meg innen ultralyddiagnostikk, som gjør at jeg har mulighet for rask bildediagnostikk der det er behov for det. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø.


Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd. Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl. Vår klinikk på Åsane ligger i Horisont Senter. Her vil vi blant annet ha kiropraktor, fysioterapeut og muskelterapeut. Fysioterapi, ultralyd hos Klinikk for Alle - Åsane.


Myrdalsvegen Bergen. Både for å stille en sikrere diagnose og for å vurdere behandlingseffekt, kan diagnostisk ultralyd hos fysioterapeut være en nyttig undersøkelse. Stadig flere fysioterapeuter har fått opplæring eller gått kurs. Tidlig ultralyd hos Volvat Åsane. Ved ultralydundersøkelsen kan man bekrefte.


Bergen og det er med stor glede vi kan tilby tredimensjonal ultralyd og tidlig ultralyd , også for deg som bor på Vestlandet. BESTILL PÅ NETT HELE DØGNET – NÅR DET PASSER DEG BEST. Vi anbefaler deg å være ute i god tid med bestillingen din. Spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp, med spesialkompetanse innenfor ultralyd. Han har lang erfaring med bruk av ultralyd både ved gynekologiske tilstander, foster diagnostikk, og generell overvåkning av svangerskap.


Gynekologisk undersøkelse, celleprøve, ultralyd. Enkel, miljøvennlig og skånsom rengjøring av klokker, smykker og andre smådingser som motordetaljer og barberblader. Gjenstanden som skal rengjøres senkes ned i vann og rengjøres med hjelp av ultralyd.


Ultralyd åsane

Kan utmerket godt brukes med avfettings- og rengjøringsmidler for økt effekt. Fullbølgerengjøring for best mulig resultat. Apparatet brukes for permanent fjerning av fettceller. Avgir ultralyd på ca.


Hz som skremmer bort dyr. Overvåker en overflate med en vinkel på grader og en lengde på opptil meter, noe som gir en fri dekningsflate på cirka kvadratmeter. Oversikt over alle våre avdelinga og besøksstader. Hald inne Ctrl-tasten (Cmd på Mac).


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg