onsdag 30. november 2016

Sokker uten strikk enklere liv

Vi har samlet et bredt utvalg produkter som skal gjøre din hverdag enklere. Se vårt store utvalg, finn dine favoritter og bestill på nett i dag! Bli inspirert av vårt store utvalg.


Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag. Forny vårgarderoben med nyheter fra mer enn 2.

Bruk sokkene i minutter og gjenta til ganger i uken for en mykgjørende effekt. Sokkene kan håndvaskes i kaldt vann uten såpe og gjenbrukes. Holder til ca behandlinger. Sko er viktig for kroppen din – dine føtter bærer deg hele livet.


Enten du trenger sko som styrker balansen, forbedrer symmetrien i kroppen, holder deg varm, eller trygg på isen gjennom vinteren - vi har utvalget for dine behov. Så strikker du masker vridd rett sammen og så den siste masken vanlig. Prosox er spesialsokker for den som er ekstra følsom for sømmer og kanter.

Strikk en hel omgang uten felling. Prosox gir ingen merker på bena, klemmer ikke, gir ikke gnagsår. Sokkene sitter på plass uten å klemme eller bli skrukkete. Diabetessokkene har forsterket frottèsåle som holder føttene ekstra varme.


Strømpene passer alle som er ekstra sensorisk følsomme eller har sår på føttene. En behagelig sokk som sitter ordentlig på foten uten å klemme! Riktig valg av sko er viktig for dine føtter og rygg. Kvalitetsskoene til GaitLine guide kroppen din gjennom det optimale steget og gir deg balanse, støtte og prestasjon! Har aldrig sett sånne sokker før,.


Snurrestrømper er morsomme og enkle å strikke. Vi falt pladask for strikkeoppskriften som lover å gi oss den enkleste sokken i verden. Endelig skal også vi strikke sokker til søte tottelotter!


Kanskje du, eller en heldig person som får boka eller en ferdig sokk i gave, også synes at det er verdens fineste sokk ? Den enkleste sokken i. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis. Smarte løsninger for deg og dine.

Kjøp den nye sokker kolleksjonen. Det er spesielt egnet for personer med følsomme bein, men også for alle de som bare ønsker den ekstra komforten. Sokken har tre soner som er tilpasset for å oppnå så løs strikk som mulig. Meget behagelige anti-skli sokker , laget i bomull. Ingen irriterende sømmer på innsiden.


Spesielt utviklet for deg med følsomme føtter og med diabetes da den sitter på plass uten stram strikk som klemmer. Inneholder heller ingen sømmer eller liknende som kan være irriterende og gir gnagsår. I foten er det litt tykkere frotté for å gjøre strømpene enda mer behagelige og varme. Ullsokker utviklet spesielt for overfølsomme føtter.


Vi har utviklet sokker for herrer som er myk og behagelig på foten, elegant, slitesterk og klassisk i form og farge med elastisk strikk som holder sokkene på plass uten at den strammer rundt leggen. Våre sokker er av beste kvalitet. Er utviklet i samarbeid med en av Italias ledende tekstil fabrikanter.


Hvilke sokker passer best ditt behov? Mange innen autismespektrumet har behov av sokker uten irriterende sømmer, eller sokker som ikke strammer men likevel sitter på plass uten å gli ned. Men her har du et utgangspunkt for noen tykke gode sokker som snurrer seg fint rundt føttene. Dette trenger du til et par voksne sokker : Tre nøster tykt garn, for eksempel Vamsegarn fra Rauma eller lignende.


Fem strømpepinner nr. Noen tips før du setter igang: 1: Følg oppskriften, og bruk babyull og ønsket størrelse på pinnene. Steg for steg med bilder om hvordan man strikker sokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg