mandag 15. august 2016

Lekeland kristiansand

Gratis avbestilling! Sørlandets største lekeland. Children can jump, play, run, make a mess, make lots of noise and have as much fun as they like.


Mums and dads can play together with the children, surf the net or relax in one of our massage chairs. Les mer om cookies og hvordan du kan takke nei til dem. Leos lekeland bruker cookies (informasjonskapsler) for å sørge for at du får best mulig opplevelse av nettsiden.

Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer Familiepark. Vi har utvidet menyen med kyllingburger, kyllingnuggets og vegetar pizza. Velg mellom fint, grovt eller glutenfritt brød. Kjapt og lekende lett å booke med.


Reserver ditt Hotell i Kristiansand. Her har de mange lekestativer, sklier og moro. Eget området for de minste barna og matservering.


Man kan også smake på kokkens sunne og gode mat til vennlige priser. Lykkeland Lekepark er et lekeland på ca.

Den er fylt med fysiske utfordringer for barn i alle aldre. Ingen er så fornøyde som glade barn. Metro Sandefjord er et underholdningssenter smekkfullt av aktiviteter for alle aldere! Aquarama, med sin fantastiske beliggenhet på Bystranda i Kristiansand , er et ressursanlegg for regionens innbyggere og en attraksjon for turister – et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære. Overnattingspakke i vinterferien.


I vinterferien kan du glede deg til utvidet og spennende program for alle gjester på Dyreparken Hotell. Inngangbilletter til Dyreparken er inkludert, og kan du vente deg flere helt spesielle opplevelser. Velkommen til en uforglemmelig opplevelse for hele familien ute i det fri! Basseng, leker og koselige dyr Her finner du rutsjebaner og flåte, lekeapparater for liten og stor, to oppvarmede basseng med tre sklier, sparkesykkelbane, hoppepute, trehjulsykler og tråtraktorer, dyr fra bondegården, sandkasseleker og mye mer. Full fres og høyt og lavt på lekeland.


Kristiansand har flere kule lekeland og lekeparker, både innendørs og utendørs. La barna få utfolde seg på tur og trene både utholdenhet og motorikk på en gøyal måte. Badelandet inneholder diverse basseng og attraksjoner for hele familien. Lekeland og innendørsaktiviteter i Kristiansand. Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre.


Med beliggenhet midt på Bystranda i Kristiansand er Aquarama Bad er et ressursanlegg for regionens innbyggere og en attraksjon for turister – et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære. Bli kjent med badelandet og les med om spa! Meld deg på nyhetsbrev fra Dyreparken.

Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! Dette er de mest populære spisestedene i Kristiansand. Erna sendte takkebrev for burger.


Anja (28) var sliten, utbrent og raste ned i vekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg