fredag 5. august 2016

Shampoo som lysner håret

Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr. Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Lilla shampoo og -balsaHvordan unngå gult hår med en silver shampoo. Når håret blir bleket, farget eller er på vei til å bli grått, vil den lyse fargen i håret ofte utvikle seg og få en varm (og gullig) undertone, som krever den riktig pleie for å holdes i sjakk. Er shampoo mot hårtap til kvinner og menn en myte, eller finnes det virkelig en shampoo som får håret til å vokse fortere, og hvordan virker det?

Få svarene i denne artikkelen, hvor vi bla. Bestem deg for hvilke seksjoner av håret du vil ha lysere - kanskje en ombré- effekt er tingen? Deretter smører du sitronsaften på den delen av håret som er vått, og lar det tørke i solen.


Vask med vanlig shampoo etter noen timer, og håret ditt skal ha blitt en eller to nyanser lysere. Den heter Sheer Blonde fra John Frieda, og den hjalp faktisk utrolig godt! Jeg kjøpte den på HM, men du får også kjøpt den på Vita. De har sikkert kamomille-shampoer på body shop også, hør med betjeningen der du. Blonderingsspray stopper aldri å virke, den fortsetter når du kommer i kontakt med vann og sol, så det ligger å lysner , tørker og skader håret ditt konstant.


Det som kan skje er at hvis du prøver å farge over med farge (både hjemme og hos frisør) kan håret falle av der hvor du har blondsprayet håret , da det skaper rare kjemiske.

For å lysne håret ditt, må du ikke alltid bruke dyre kjemiske behandlinger. Selv om disse behandlingene gir raskere resultater, så finnes det mange måter å lysne håret naturlig på, som kan hjelpe deg å oppnå denne effekten uten å utsette håret ditt for aggressive midler. Shampoo for alle hårtyper. Her kan du Lese vår hårguide for å finne de riktige produktene til din hårtype.


Velg din faste frisørshampoo eller finn en ny favoritt med pleiende stoffer som passer til ditt hår enten det er farget, bleket, eller naturlig. Har du prøvd tørrshampo? Blonde fra Schwarzkopf tilbyr striper, blondering og blondspray som gjør at du enkelt kan lysne, stripe, bleke og behandle håret hjemme. Striper og blondering fra Blonde er perfekt for å lysne håret , både dersom du ønsker å gi håret en lysere nyanse, eller om du ønsker å bli platinablond.


Etterbehandlingen fra Blonde pleier og styrker håret , og etterlater håret mykt, sunt og. Her finner du vårt sortiment av shampooer med kalde nyanser som er spesielt utviklet for grått hår. I tillegg trenger du ikke å tilføre håret mer volum. Styr derfor unna shampoo , og stylingprodukter som gir håret et løft.


Du bør også være forsiktig med bruk av stylingsverktøy med varme, slik at du ikke drar ut mer fuktighet av håret enn nødvending. HVORFOR ER LILLA SHAMPO NØDVENDIG FOR ET BLONDT HÅR ? De av oss som har blondt farget eller bleket hår behøver lilla shampo. Adam og Eva frisør, Steven Pimjang, sier: Når vi lysner et hår kommer det en undertone frem. Denne kan vi kalle en rå blond.


Sliter du med skadet, tørt og slitt hår ? Vi har shampoo til alle hårtyper og behov.

Om mitt hår : Jeg har medium tørt hår og kan slite med at det blir brusete og ser tørt ut. Jeg vasker som regel håret hver andre dag og bruker vanligvis økologisk sjampo og balsam som skal gi fukt og volum. Jeg striper håret jevnlig med en lysfarge, og kan føle at det blir noe livløst dersom det er lenge siden jeg har farget det.


Med nogle silver shampooer kan det være hensigtsmæssigt at vaske håret med en almindelig shampoo en gang inden påføring. Håret optager mere af pigmenten, når håret er tørt, så pres vandet grundigt ud af håret , og smør shampooen på håret i stedet for at lade det skumme op, som du ellers ville gøre med en almindelig shampoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg