tirsdag 9. august 2016

Gjenopprette slettede meldinger samsung

Innen få minutter viser programvaren alle slettede bilder. Du bilder vil være tilbake der du vil de skal være, i telefonens galleriet! Nesten hver dag vil vi tekst noen SMS meldinger.


Men, Det er mulig å slette disse viktige SMS meldinger ved et uhell. Dermed vil du miste mye verdifull informasjon.

Dette er fordi du sannsynligvis bruke telefonen for alt. Hvis du eier en Mac, så du trenger ikke å bekymre deg. På neste skjerm velger du alternativet slettede filer. Klikk på bildene som du ønsker å hente, og klikk deretter på gjenopprette kategorien. Android data Recvoery er tilgjengelig for både Mac og Windows-plattformen.


Samsung -telefoner I løpet av minutter, vil dr. Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger!

Du kan gjenopprette data som kontakter, meldinger , filer osv. Android Data Recovery Det kan hjelpe deg å enkelt gjenopprette alle slettede tekstmeldinger raskt. I slettede ligger meldinger du har valgt å slette fra innboks eller arkiv. Disse meldingene kan du enten slette permanent eller gjenopprette. Slette meldinger permanent vil bare kunne gjøres hvis du representerer et fødselsnummer.


Blant disse, utilsiktet sletting er den vanligste årsaken. Du kan gjøre det uten å måtte ty til noe vanskeligere enn å gjenopprette fra backup. I verste fall kan du få disse meldingene tilbake ved hjelp av en tredje app. Discover How Samsung. En av de beste programvarene for å gjenopprette savnede bilder fra enheten din er Datagjenoppretting for Android.


Med dette desktopprogrammet kan du i tillegg til å gjenopprette slettede bilder, også gjenopprette andre dokumenter som sendte og mottatte SMS-er, kontakter, videoer og musikk. Det var veldig frustrerende. Dessverre lagde jeg ikke sikkerhetskopi av bildene mine.


Analyse: Recover Tool anbefales. Denne opplæringen vil lære deg hvordan du gjenopprette tapte data fra Android-telefon gjennom en effektiv måte.

For enkelhets, la oss bare ta gjenopprette slettede tekstmeldinger fra Android som et eksempel. Men ingenting å bekymre deg fordi dataene kan gjenopprettes. Ved å bruke en tredjepartsprogram kan det noen ganger gjøre ting verre. Denne artikkelen skal hjelpe deg med å gjenopprette slettede filer, inkludert mediefiler, appfiler, kontakter og meldinger.


Hvis du ikke finner igjen en fil på datamaskinen, eller du har endret eller slettet en fil utilsiktet, kan du gjenopprette den fra en sikkerhetskopi (hvis du bruker Windows-sikkerhetskopi) eller en tidligere versjon. Tidligere versjoner er kopier av filer og mapper som Windows lagrer automatisk som del av et gjenopprettingspunkt. Selv om enheten er skadet. Telefonen er en HUAWEI en, og det er støttet av Dr.


Fone for Androi som er hyggelig programvare. Dette inkluderer muligheten til å gjenopprette tapte kontakter og SMS- meldinger på omtrent alle smarttelefoner som kjører Android OS. Det er dessuten kraftig nok til å gjenopprette andre filer, som ly bilder og video, uansett hvilken måte de ble tapt på. På grunn av den brede støtten til gjenopprettbare datatyper, kan du enkelt få alle slettede eller tapte filer tilbake.


Av og til blir disse viktige meldingene på en eller annen måte slettet og må gjenopprettes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg