mandag 22. august 2016

Pitapizza vegetar

Hundrevis av forskjellige restauranter. God mat kan likså godt lages av vegetabilske råvarer. Vi valgte å teste vegetariske produkter ment å etterligne produkter av kjøtt.


Pitapizza er raskt å lage og smaker kjempegodt. Dette er en kjøttfri variant med vegetarisk pulled pork som passer perfekt for deg som er vegetarianer eller bare har lyst til å kutte ned på kjøttet uten at det går på kompromiss av smak.

Dette er også en perfekt rett å lage når du har rester i kjøleskapet. Er du glad i pizza vil du elske VegMe pitapizza ! Vegetarisk pitapizza. På 1-2-har du laget en herlig godsak som er en pizzeria verdig.


Du kan fint fylle på med din favoritt topping. Har du ikke rester liggende kan du bruke denne oppskriften. VegMe Aioli kan godt legges på pizzaen før steking.


Med valget mellom skinke, chorizo og kylling blir dette en middag som passer hele familen.

Spicy vegetar tostadas. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, salt, sukker og pepper. Kok opp og la det småkoke på middels sterk varme. Kok så lenge du har ti minst minutter. Fordel pizzasaus på pitabrød og legg på ost, løkringer og biffstrimler.


Stort test av melkefrie alternativer til mozzarella. Du gjetter aldri hvilken som vant! Vegansk pizza – med ost – det er litt av en utfordring! Jeg tror de fleste deler oppfatningen at det er milevis mellom de gode veganske ostene som egner seg for smelting, derfor gjorde vi nettopp det: Vi lette over hele verden.


Samleside med oppskrifter på både pizzadeig, langpannepizza, italiensk pizza med tynn bunn, hvit pizza med rømmesaus, pizzasnurrer og flere tips til hva du kan bruke en pizzadeig til. En nydelig, sprø og smakfull pizza som har grov bunn og er toppet med grønnsaker. Se flere spennende. En super pizza og lage ute på rist eller stekepanne på bål.


En en enkel, rask og god pizzavariant. Bytt gjerne ut ingrediensene og lag din egen favorittpizza! Det er ikke mye om å gjøre at den er like lett å lage som Grandiosa.


I tillegg er den mye bedre og sunnere!

Nå kan hele familien, både små og store lage sin egen lille favorittpizza. Vi pleier å lage pitapizza ellers kjøper vi vanlig pizza – helst med tynn bynn. Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering og dryss gjerne litt god olivenolje over. Hjemmelaget pizza er best. Deilige oppskrifter med pizza.


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Du verden så moro det er å lage pitapizza ! Snakk om å gjøre det enkelt for seg selv - og med et resultat du kan spesialtilpasse til hvert enkelt medlem av familien hvis du vil. Pizza - Folkets favoritt måltid Den pizzaen du kjøper i butikken eller hos pizza bakeren trenger ikke være den beste pizzaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg