onsdag 10. august 2016

Liftgardin barnerom

Alt av Interiør til Barnerommet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten.


Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.

Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Mali velour liftgardin. Før fra 44NÅ fra 2295. Tilpasset liftgardin Du kan få målsydd liftgardin nøyaktig etter mål, både på lengden og bredden uten at det blir veldig dyrt.


Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på, om den skal monteres i tak eller på vegg. Innred barnerommet med flotte gardiner i barnevennlige farger. Hos oss finner du ferdigsydde barnegardiner som er enkle å henge opp.

Velg mellom lystette og vanlige gardiner i sesongens fineste modeller og farger. Hos oss er det heldigvis fort gjort å finne gardiner til barnerom der de små vokser til. En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet. Vi har flotte gardiner for både gutter og jenter i alle aldre.


Med produkter til rimelig pris og av god kvalitet samt fri frakt for kjøp over kr. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Gardiner er myke, men hardtarbeidende. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner, slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn.


Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Fargerik liftgardin til barnerommet. Kjøp barnegardiner.


Her på Jollyroom har vi et godt utvalg av både gardiner og rullegardiner med stilsikre og barnevennlige designs, samtlige av dem selvsagt av beste kvalitet!

Her finner du alt av tekstiler til barnerommet. Vi snakker gardiner, rullegardiner, gulvtepper, lekematter, pynteputer og tepper og pledd. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. La vinduene komme til sin rett.


Det finnes mange ulike typer vinduer, smårutete, trelags, gulv til tak eller spesiallaget – og alle typer vinduer bidrar til stil og inntrykk av et hjem. Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte høyder, siden den har magneter i kanalene. Tekstildelen kan vaskes i maskin.


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg