fredag 19. august 2016

Master i spesialpedagogikk bergen

Vi er med deg fra du bestiller til du er vel hjemme. Vår kundeservice er her for deg. Raskt, enkelt og brukervennlig. Umiddelbar bestillingsbekreftelse. Enkel, rask og trygg bestilling!

Nye tilbud hver dag. Bestill i dag, reis i morgen! Eksklusive tilbud på gode hoteller. Søk og bestill billige hoteller nå. Sjekk ut Master I Spesialpedagogikk.


Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Med ein bachelorgrad i spesialpedagogikk kan du t.

Andre relevante stillingar er for eksempel som konsulent innanfor fylkes- eller kommunesektoren, eller i helse- og omsorgssektoren. Etter bachelorprogrammet kan du søke deg vidare til masterprogram i pedagogikk, spesialpedagogikk og logopedi. Pedagogikk, master , år I eit samfunn som krev kontinuerleg utvikling og utdanning er pedagogisk kunnskap stadig meir relevant. Ein mastergrad i pedagogikk gir deg kunnskap om korleis menneske lærer og kommuniserer, korleis kunnskap blir utvikla og kva betydning utdanning har i og for samfunnet. Gjennom master i spesialpedagogikk tileignar du deg yrkesretta kunnskap om spesialpedagogikk som profesjonsfag og forskingsfelt.


Mastergrad i pedagogikk med vekt på spesialpedagogikk orienterer seg særlig mot spesialpedagogiske grunnlagsproblemer og spesialpedagogisk praksis. Alle tre mastervariantene bygger på de to fellesemnene Pedagogiske grunnlagsproblem og pedagogisk forskning og som videreføres i variantspesifikke emner. Mastergradsstudiet i spesialpedagogikk gir kompetanse for allmenn pedagogisk virksomhet på et høyt nivå, sammen med fordypning i spesialpedagogikk. Det skal bygge på ulike utdanninger og kombinasjoner på bachelornivå, gi mulighet for innpassing av tidligere utdanninger i spesialpedagogikk og kvalifisere for opptak i forskerutdanning. Har du etter noen år i arbeidslivet, eller gjennom utdanningen du akkurat har tatt, fått lyst på mer kunnskap innen området spesialpedagogikk , vil dette masterstudiet være noe for deg.


Med mastergrad i spesialpedagogikk kan du arbeide med opplæring, utdanning og ledelse av spesialpedagogisk virksomhet. Aktuelle arbeidsplasser er skole, barnehage, pedagogisk psykologisk tjeneste, offentlig administrasjon, Statped og det øvrige hjelpeapparatet, f. NAV, barnevern og attføringsbedrifter. Fleksibelt deltidsstudium for deg med pedagogisk yrkesbakgrunn. Fordyp deg i spesialpedagogikk , synspedagogikk eller audiopedagogikk.


Du kan ta enkeltkurs eller en hel master ved siden av jobb. Spesialpedagogikk er et flerfaglig kunnskaps- og innsatsområde hvis mål er utvikling og læring for barn, unge og voksne med særskilte behov.

Mastergradsprogrammet i spesialpedagogikk gir fordypning i klassiske teorier og problemstillinger, og gir således innsikt i spesialpedagogikk som profesjons- og forskningsfelt. Se Master Apartment Hotel Bergen og lignende hoteller. Les anmeldelser og se bilder.


Finn et billig hotell for natten. Master i spesialpedagogikk med vekt på tidlig barndom Beskrivelse av studiet Målet med denne masterutdanningen er å formidle, utfordre og videreutvikle forsknings- og profesjonsbasert kunnskap om barn som har særlige utfordringer når det gjelder utvikling, lek og læring, betegnet som barn med spesielle behov. Merk at selv om du dekker karakterkravet er du ikke garantert plass på programmet. Studiet går under: Pedagogiske fag.


Les mer under overskriften Rangering av søkere. Du vil få økt forståelse for og innsikt i forhold som virker inn ved inkluderende, marginaliserende og ekskluderende prosesser i oppvekst- og. Da kan en master i spesialpedagogikk være det rette studiet for deg! Masterstudiet tilbys også som samlingsbasert deltid.


I programmet kan du velge mellom fem fordypninger: audiopedagogikk, logopedi, psykososiale vansker, spesifikke lærevansker og utviklingshemning. Med en master i spesialpedagogikk får du en yrkesrettet utdannelse og kompetanse som er sterkt etterspurt i arbeidslivet. Spesialpedagogikk dreier seg om å legge til rette for at barn, unge og voksne med særskilte behov får utvikle seg som enkeltindivider og sammen med fellesskapet de tilhører. Du lærer å sette inn individrettede tiltak, men også bygge kompetanse og utvikle organisasjoner, skoler og arbeidsplasser der mennesker med særlige behov tar del i fellesskapet.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg