torsdag 4. august 2016

Gode kaker til fest

Leter du etter en kake du kan lage til en spesiell anledning? Bake til kakebordet i en bursdagsbesøk, familiebesøk, dåp eller konfirmasjon? I dette innlegget har jeg samlet mine beste festkaker.


Gode kaker til fest

Snickerskake Snickerskake er en fantastisk god og mektig kake. Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Selv gleder jeg meg stort til en barnedåp i familien for en nydelig liten jente jeg er tante til.


Gode kaker til fest

Nå tenkte jeg vise dere noen av mine favorittoppskrifter på kaker til maifestene. Her finner du oppskrifter på kaker til både barn og voksne, og noen gode tips til hvordan de kan pyntes! På selveste nasjonaldagen er det gøy å lage noe ekstra godt og staselig, som gjerne følger fargepaletten til flagg og pynt. Husk at du også kan bestille en skreddersydd kake med bilde, valgfrittfyll og farger, som kan hentes i din MENY-butikk! Få gode tips til festkaker her.


Mine beste kaker. Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge). Savner du en ordentlig sjokoladekake på bordet, er varianten under saftig, mørk og laget på kun fire ingredienser.


Gode kaker til fest

Den smaker godt OG er enkel å lage. Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Jeg er ikke utdannet konditor, men gjennom læretiden min på en fransk gourmetrestaurant i Oslo fikk jeg være en stund på et konditori.


Resten er selvlært. Bakgrunnen min gjør at jeg er opptatt av gode råvarer, smak, utseende og hygiene. På facebook har jeg en del bilder av kaker som jeg har bakt de siste årene. I mai skal minstemann konfirmeres. Jeg kom over noen gode tips om hvordan pynte festkaker på krem.


Gode kaker til fest

Vi er i mai og den store kakemåneden er godt i gang. Ikkje berre er det 17. Kaker og desserter til fest ! Vil du servere noe som er en garantert sukses hos barna, ja da er cake pops svaret! Enkelt å spise og djevelsk gode ! Kaken lages helt uten steking, men her må du beregne god tid for at den skal få stivnet godt.


Her finner du mengder med oppskrifter på gode kaker , herlige kaffebrød og knasende gode kjeks. Hjemmelagde kaker er alltid poplulært! Vi har valgt å dele våre kaker i kategorier kjeks og kaker. Jeg er svak så svak for salt karamell så denne kaken anbefaler jeg!


Så kommer en kake som alle bør ha oppskriften på, og det er en langpanne sjokoladekake. Oppskriften finner du her. Sjokoladekaker i langpanne trenger ikke være kjipe, eller tørre, eller vanlige.


De kan være skikkelig gode , saftige og ikke minst enkle å lage. Skal noe feires bør det feires med kake !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg