torsdag 11. august 2016

Philips rettetang

Philips rettetang

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Gratis frakt fra 6kr. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie.


Philips rettetang

Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Philips Pro er vår beste rettetang.


Få de beste resultatene og et skinnende utseende med skånsomt vibrerende plater. Style håret uten å skade det! Moisture Protect rettetang har en liten, innebygget sensor som måler hårets fuktighetsinnhold hele ganger per sekund for å kontinuerlig tilpasse temperaturen slik at håret ikke blir skadet.


Philips rettetang

Takket være den avanserte teknologien innen keratin kan du vise frem og beskytte den naturlige glansen i håret ditt mens du styler. Den beste hårpleien. Automatisk avslåing etter minutter. Noen rettetenger og krølltenger er utstyrt med en automatisk av-funksjon. Keramisk belegg og fuktighetsgivende teknologi beskytter håret mot varmeskade.


Dette gir bedre beskyttelse og bidrar til at håret blir sunt og glansfullt. ThermoGuard-egenskaper og ionisk teknologi forhindrer varmeskade på håret. Eldirekte har fast lav frakt på 29kr - Se vårt utvalg her. Vi har lynrask levering, stort utvalg og god service.


Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Sensorteknologien beskytter fuktbalansen i håret ditt. Sensoren diagnostiserer håret ganger i sekundet og tilpasser temperaturen, for å bevare naturlig fuktighet. Ekstra lange keramiske varmeplater gjør det enkelt å få med seg mer hår enn vanlig. Få glatt hår på kort tid.


Rettetang , Få perfekte resultater med denne Carrera No. Når man skal style håret er det godt å ha en god rettetang. De smale platene gjør det enkelt å rette eller forme håret i tynne, fine krøller eller bølger. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Philips rettetang

Se beste pris fra over 5butikker. Velkommen til Eleven! Vi er en autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter på nettet og i butikk, noe som betyr at alt det vakre du kjøper fra Eleven er ekte vare. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. En oppvarmingstid på sek for umiddelbar retting samt digital temperaturkontroll.


Shop Glattetenger hos Ellos til bra priser. Velg blant mengder av Glattetenger. Pris- og produktinformasjon. OBH Nordica og Babyliss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg