mandag 22. august 2016

Pavlova jul

Topp den med krem og smak etter ønske. Klassisk vri med bær. Se oppskriften her. Imponer familie og venner i julen med flott og fristende kake. Denne er nemlig ikke bare forbeholdt 17.

Det er så mye spennende du kan gjøre. Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Du kan selvfølgelig toppe marengskaken med det du ønsker. Til jul synes jeg det blir vakkert å holde det i hvitt og rødt, så jeg har brukt pisket fløtekrem og en blanding av bringebær, rips, tranebær og.


Man kan gjerne lage en flott pavlova til jul. Lag den som en flott krans og pynt den opp til jul. I denne oppskriften bruker vi riskrem og vaniljekrem som er en god smakskombinasjon.

Vi har valgt å pynte den med kandiserte tranebær og pepperkaker, men du kan selvsagt pynte den med det du liker best. Rull den sammen med krem og bær og topp med frisk pynt og limesirup! Toppet med eggekrem og friske bær blir dette en suksess i hvert selskap.


Her har du en enkel oppskrift med trinn-bilder: Ha eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål. Pavlova til jul – varianter. Marengsbunnen kan lages flere dager i forveien. Jeg laget bunnen to dager før og pyntet den i festlokalet rett før den skulle serveres. Enkelt og greit, og jeg har enda til gode å se noen si nei takk til en pavlova med friske og fristende.


Her kan du laste ned og printe ut etiketter til de spiselige julegavekrukkene fra min nyeste kokebok, Julemat-helt enkelt. Heng de fine etikettene på krukkene og gi dem vekk til jul. Deilig og sprø pavlova fylt til randen av kanskje julens mest tradisjonelle dessert.


Vi har laget tre forslag på hvordan du kan gjøre pavlova til en dessert som roper jul og glede. Ble ikke pavlovaen din så fing kan du alltid servere den på glass slik jeg gjorde i denne oppskriften, pavlova på glass. Kaken ble toppet med stivpisket krem med vaniljesmak. DESSERT FESTKAKE JORDBÆR JUL KAKE pavlova.


Den här tårtan är perfekt att göra om du har bjudit hem många gäster.

De kommer att älska den. Lätta och frasiga marängbottnar tillsammans med fluffig grädde – det kan inte bli fel! Här är våra bästa recept på pavlova ! Derfor har jeg beskrevet to måter å lage denne på, enten ved å la den stå kort tid i ovnen (for seig kjerne), eller ved å la den stå lenge i ovnen på lav temperatur for (tørr kjerne).


Bunnen ble sprø av å stå litt. Så sprø ble den at den knakk i flere biter når jeg skulle legge den over på fat. Men pyttsann, det dekker man bare med krem.


Because pavlova is notorious for deflating if exposed to cold air, when cooking is complete it is left in the oven to fully cool down before the oven door is opened.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg