fredag 26. august 2016

Hvor lenge varer solkrem på huden

Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg.

Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Utvalg av Solkrem hos Luxplus. Spar opp til , kjøp i dag!


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Hvor lenge varer solkrem ? De fleste smører kun på – av anbefalt mengde solkrem.

For vannbestandig solkrem er det anbefalt å smøre deg inn minst hver andre time og etter bading. Dette må gjøres fordi aktiviteter som svømming kan gjøre at solkremen går av. Vi brukte en UV-kameralinse for å se hvor lenge solkrem varer etter at den er smurt på. Når du ser på solkremen gjennom en UV-linse, kan du se hvor mye huden din er beskyttet. Svetting, bading og tørking med håndkle har innvirkning på hvor mye du er beskyttet mot solen.


Dette symbolet forteller hvor lenge du kan bruke solkremen etter at den er åpnet. Der folk smører tykt nok på ,. Solkrem er nødvendig når huden ikke er beskyttet på annen måte. Solkrem – Komplett guide for deg som vil ta vare på huden.


Det er mange grunner til å bruke solkrem. Det gjelder først og fremst å beskytte seg mot UV stråler som lett kan føre til skadet hud og solbrenthet. Er fjorårets solkrem bra nok? Soleksem øker heller ikke sjansen for hudkreft.


Vi eksponerer stadig mer av huden vår etter hvert som sommeren nærmer seg, og da holder det ikke med en dagkrem med solfaktor i fjeset. Men kan du bruke solkremen fra i fjor sommer? Den på spray er mer tyntflytende og vil være lettere å smøre utover, men problemet kan være at det blir vanskelig å få et tykt nok lag på huden , sier farmasøyten.


Er de dyre solkremene best?

Hvis ekspertene anbefaler å smøre oss ofte med et tykt lag solkrem , er prisen på solkremen viktig for oss som forbrukere. På samme måte som du ikke ville brukt en bodylotion i ansiktet, er det også lurt å ha en egen solkrem til ansiktet. Da vil den pleie huden , samtidig som den gir optimal beskyttelse. Hvis du har fet eller uren hud , har du jo ikke lyst at huden din skal bli verre av solkremen. For å finne riktig solkrem , må du først vite hvilken hudtype du.


Grunnen til at huden din er så varm er fordi du får økt blodtilførsel i huden. Varmt vann vil ikke gjøre dette bedre, men et kaldt bad kan muligens gjøre at blodårene trekker seg sammen, og du vil i alle fall føle deg litt mer komfortabel. Les også: Dette bør du ha med i reiseapoteket. Hva er det beste å smøre på ? Solfaktoren angir hvor mange ganger lenger en kan utsette seg for sollys hvis en bruker preparatet i forhold til å ikke bruke det.


En solfaktor på for eksempel betyr at en kan være i sola fem ganger lenger enn uten solkrem og oppnå samme solingseffekt. Altså betyr eksempelvis solfaktor at det er mulig å være ti ganger lenger i sola før man blir solbrent. Den oppgitte solfaktoren gjelder for beskyttelse mot UVB-stråler. Har du tenkt deg ut i sommersolen er det derfor smart å smøre huden godt med solkrem på forhånd.


All informasjon på NHI. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. Generelt sett bør du bruke en solkrem med faktor eller høyere.


I solrike land anbefales minst solfaktor 30. Begynn forsiktig og la huden få små doser sol om gangen. Da vil du langsomt utvikle brunfarge uten å bli brent. Smør deg inn minutter før du skal ut i sola slik at solbeskyttelsen får tid til å trekke inn. Den kan også komme som et tilbakefall i kanten eller på samme ste hvis ikke første behandling var effektiv nok.


Kreften er vanligvis ikke mer hissig neste gang den oppstår. Faktor-tallet er bare veiledende. Dessuten har det betydning hvor mye solkrem man smører seg me samt om huden er i kontakt med vann, san svette eller klær. Har du noen gang stått med en solkrem i hånda og lurt på hva i all verden alle.


EU-krav til hvor lenge filtrene varer før de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg