fredag 26. august 2016

Tapas lefserull med kylling

Bestill Tapas hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Se oppskrifter på tapasretter her. Lag tapas med MatPrat i dag. Her finner du spennende oppskrifter, med gode smaker.


Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Lefserullene er en slager på tapasbordet, eller som snacks ved siden av ost og kjeks. Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange.


Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien. Lefseruller med kalkunskinke oppskrift med kalorier, allergener og pris. Tips til fingermat. Her er tre velsmakende varianter av fingermat, hvor deilig spekemat kommer til sin rett.


Tapas lefserull med kylling

Dette er kosemat for enhver anledning, enten du skal ha en tapasbuffet eller skal servere en enkel apetittvekker før gjestene setter seg til bords. Med tapas på menyen vil du som vert få muligheten til å være gjest i ditt eget selskap! Forbered det meste før gjestene kommer, eller be gjestene ta med seg en rett hver. På den måten kan man stresse ned og bare kose seg når det er tid for mat.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas , koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi syns er enda bedre! Og den med laks og kremost er en klassiker, og en av mine soleklare favoritter.


Tapas lefserull med kylling

Jeg er ikke sånn kjempestor fan av røkelaks sammen med f. Tortillalefser fylt med ferdig stekt kylling , blandet salat, revet Norvegia og hjemmelaget guacamole. Passer like godt til lunsj som til middag. Du kan fylle lefserullene med forskjellig, som laks, diverse pålegg som skinke eller fårerull, og med diverse tilbehør. Sunn og god snacks om passer perfekt til f. Når du lager snacks selv får du bedre smak, mindre usunt fett og mindre salt.


Kilde: Ernæringsfysiolog Tine Sundfør. Det er tre positive ting på en gang det! Lefse med laks og ruccola- suveren til matpakka, skoleavslutninger, tapas og kveldsmaten. God morgen #128578; I dag vil jeg dele en godbit som er temmelig enkel å lage, som smaker skikkelig yummy! Rullade er lett å lage som passer til koldtbordet, nistematen, tapas og til kveldsmaten.


Tapas lefserull med kylling

Regn omtrent 5g – 6g mat per hode, og topp heller opp med rikelig med godt brød eller foccacia om du skulle være redd for å lage for lite mat. Vi har gjennom flere år levert utallige tapasvariasjoner. I forhold til vår mat filosofi, utvikling av retter og tilbakemelding av kunder, har vi kommet frem til en standardmeny som gjenspeiler smaken av det gode selskap Vår filosofi er å benytte tradisjonelle norske råvarer kombinert med andre continentale elementer, uten at dette går på bekostning av den rene nordiske smaken. Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre, rømme og pepper passer ypperlig som tapas.


Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn. I dag er det min datter Christine som gjester bloggen min Hun skal dele en veldig enkel og smakfull rett med dere. Lefserull er alltid populært, og disse knallgode rullene med rødbetsalat og lammerull er supre som appetittvekker eller som én av flere juletapasretter. Typisk for tapas er en blanding av oliven, smakfulle oster og småretter som melon med spekeskinke.


I hjemlandet Spania serveres ofte tapas som gratis tilbehør til aperitiffen før middag. I mange andre land har tapas blitt en egen kokekunst der restauranter serverer forskjellige spanske småretter som til sammen blir et helt måltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg