tirsdag 9. august 2016

Pakkekalender til han

Alt du trenger til pakkekalenderen og adventskalender finner du hos Sprell. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Pakkekalender til kjæresten – tips. Dagens adventskalendertips er ideer til innhold i adventskalenderen til ektemenn, kjærester, samboere, pappaer og bestefedre.


Noe litt dyrere, men disse ideene kan også brukes som tips til julegaver.

Vi har mange julekalendertips med mange alternativer. Se hva du liker her. Det har blitt mer og mer vanlig og populært å lage julekalender til kjæresten og selvfølgelig fortjener han også en koselig pakkekalender i adventstiden. Lurer du på hva du skal kjøpe i kalendergaver til han ? Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden får du flere gode forslag til gaver som passer perfekt til pakkekalenderen. En opplevelse kan være like moro å få som en ting. Du kan for eksempel gi bort biletter til kino eller konsert, en kveld med bowling, en dag i.

Med en pakkekalender til herrer fra Maggie’s får han god chokolade, kvalitetsgaver og gadgets samt lov til at smage vin og øl. Du vet det, at nissen ser deg, og han bestemmer om det blir godteri eller kull i julestrømpa. Gaver til de viktige mennene i ditt liv.


Kanskje er du nå på jakt etter en kalendergave til mann - muligens en pappa, bror eller bestefar du ønsker å glede i den travle førjulstiden. Det kan være en blanding av alt mulig rart eller du kan holde deg til et tema som for eksempel en ny ansiktsmaske hver dag. Du bør også finne ut hva den skal koste sånn cirka for så å finne ut hva du ønsker å ha i årets pakkekalender. Selvfølgelig kan innholdet variere om det er til barn eller voksne, venn, kjæreste, barn eller foreldre.


En lækker creme til mænd. Noget han nok aldrig selv ville købe. En middag, hvor du sørger for hans 3-retters livret. Hjemmelavet julepynt eller adventskrans. Så behøver han jo ikke selv være med til det ☺ Hans yndlingsslik eller chokolade.


Det var pakkeideer, så du kan lave den perfekte pakkekalender til ham. Luksus pakkekalender til mænd. Kalenderen der koster 79- kr.


Hvis du ikke gider eller har tid til at lave den hjemmelavet pakkekalender til ham, kan det være, at du skal give ham en kalender med gør det selv værktøj – Så kan han få fikset alle de mange småting der altid skal laves i et hjem. Her er idéer til hans pakkekalender , der rammer plet Det kan virke uoverskueligt, men vi har samlet gode ideer til hans pakkekalender.

Så kan du let finde inspiration til forkælelse af ham, du holder af. Køb pakkekalender til ham. Med vår samling av kalendergaver kan du lage en morsom og annerledes julekalender til den du er glad i. Hvis det finnes noe mer krevende enn å gi presang til en mann, må det være å gi en presang til mannen som har alt.


Og menn har gjerne den egenskapen at de, når spurt, later som de allerede har alt. Og dét selv om halvparten av sokkeskuffens innhold har hull, og drillen kun går på halv fart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg