tirsdag 30. august 2016

Eplecidereddik gravid

Er eplesidereddik så bra for helsen som ”alle” sier? Urter, honning og eddik er blant de mest brukte ingrediensene i folkemedisinen. Gjennom århundrene har eddik blitt brukt til utrolig mye forskjellig: til matlaging, fjerning av rust og som slanke- og skjønnhetsmiddel. Sniker fra juni Jeg bruker å drikke et glass med kaldt vann og spiskje med eddikk i hver morgen på fastende mage samt noen slurker ved halsbrann.


Her kommer eplecidereddik til redning. Jeg tror nok ellers at eplecidereddiken har fått rykte på seg å virke for mer enn den i virkeligheten gjør. Hvem bør unngå å bruke eplecidereddik ? Apple cider eddik er kjent for å ha stor innvirkning på kvinnens kropp. Gravide damer og ammende mødre anbefales generelt å unngå det.


Folk som er på medisinering eller gjennom kjemoterapi bør også unngå å spise eplecidereddike. Håper du er nå klar over bivirkninger av eplecider eddik. Kjære Tante Augusta, I følge den tyske Comission E, er det ingen kjente rapporter om at linfrø i normale doser skal være uheldig. Jeg kjenner heller ikke til at eplecidereddik , hverken i mat eller på annen måte, i doser på ts daglig skal være uheldig. Men det er viktig å kutte ned på maten samtidig og trene.


Hvis du kan gå turer er det det beste. Spis brød til frokost, og spis heller frukt mellom måltidene. I en studie, som ble publisert i Bioscience, Biotechnology and Biochemistry hvor man undersøkte overvektige japanere, fikk halvparten av deltagerne en drikke som inneholdt eplecidereddik og andre halvdel uten. Eplecidereddik hvordan innta?


En veldig enkel løsning er å ta rå eplecidereddik (som er naturlig fermentert), og blande det ut i vann. Da har du en lettlagd drikk magen din vil elske deg for, tipser Berit. Liste med fermenterte råvarer du kan kjøpe i butikken finner du under videoen! Blant dem er egenskapen som gjør at vi kan bruke eplecidereddik for sunt vekttap. Mange tror at de har for mye magesyre, men det er faktisk som oftest helt omvendt.


Når vi har for lite vil maten sitte lenger i magesekken og gjære. Bruker å drikke litt eddik utblandet i vann når jeg føler meg sår i halsen, kvalm etc, og mine erfaringer er at det hjelper. Men nå er jeg gravid , og lurer på om noen har noen erfaringer med eplecidereddik i svangerskap? Våknet og var sår i halsen i dag, men vet ikke om jeg tør drikke dette nå.


Eddik kan være etsende. Høye konsentrasjoner er sterkt etsende og gir sårdannelse der syren kommer i kontakt med kroppen. Gravide kvinner som har bakterier i urinen skal alltid behandles med antibiotika, selv om man ikke har noen plager.


Eplecidereddik gravid

Jeg er lidenskapelig opptatt av å formidle hvordan du kan kose deg til optimal livskvalitet gjennom små grep som gir stor effekt. På denne siden deler jeg mine tips og oppskrifter med deg! Dette er godkjent av legeverket også, så den der går vi god for, sier Madsen.


Dulcogas skal motvirke oppblåsthet og forebygge luft i magen. Det samme gjelder Redugas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg